ممنون از پیگیریت...
اما sql من UTF 8 هست مشکل از چیزه دیگه ای هستش... اگر utf 8 نبود باید صفحات مربوط به زبان انگلیسی هم همین مشکل رو داشت اما اینطور نیست...

ممنون از پیگیریت...
اما sql من UTF 8 هست مشکل از چیزه دیگه ای هستش... اگر utf 8 نبود باید صفحات مربوط به زبان انگلیسی هم همین مشکل رو داشت اما اینطور نیست...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
![]()
![]()
![]()
چرا میخند؟؟ تا الان که دارم اینرو مینویسم یعنی ساعت 1:56 شب بالاخره درستش کردم توی تمام تایپیک های خارجی هم اینو زدم سودی هم نرسید اما خودم ماشالله چش نخورم ایشالله...![]()
اون اسکریپتم قبل از اینکه درستش کنم دانلود کردم چیزه مزخرفی هست من قبل اینکه رو هاست بریزم فایل ها رو دقیق بررسی کردم... تننها کارش این بود که استایل صفحه ی اول و کدهای اسفاده از اطلاعات وارد شده و funection که collection encoding رو به UTF 8 تغییر میداد...
اما بالاخره رفع شد...
خدارو شکر.. هنوز سایت کامل نیست مشکلاتی داره آما جزیی باز یه سری بزنین و نظر بدین... راستی ایندکس های google هم بعد از این خودش درست میشه دیگه چون الان میزنم اطلاعات سایت قبلی رو میاره.... زیاد این ایندکس رو بلد نیستم که چطور مثل سایت جوملا بشه(همین سایت رو منظورم هست)
باز تشکر فراوان![]()
![]()
من تونستم مشکلم رو از یک راه فرعی به لطف خدا حل کنم
شاید زیاد به دیتابیس و... ربط نداشته باشه ولی مشکل منو حل کرد. حداقل تو یک مورد که تست کردم جواب گرفتم
با کامپوننت akeeba-backup سایتم تو لوکال رو تبدیل به یک کوئیک استارت کردم. بعد اونو فرستادم تو هاست و بازش کردم
بعد هم مثل یک جوملا نصبش کردم
ازم اسم دیتابیس خواست دادم و اونم خودش اطلاعات رو ایمپورت کرد.
واقعا کامپوننت بسیار مفیدی هستش خوبیش اینه که رایگانه و حتی فارسی شده
کل کارهایی که باید بکنید شاید 10 تا کلیک هم نباشه
من که ازش راضیم خدا هم ازش راضی باشه![]()
این افزونه هم همین کارو میکنه اما من به دلایل امنیتی ازش استفاده نمیکنم..
حالا بماند...
موفق و موئید باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)