-
تغییر آدرس منوی متصل به کامپوننت k2
سلام
من میخوام آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر پیدا کنه.
آیتم های k2 که از طریق منو میخوام در وب سایت قرار بدم. منویی که به آیتم های k2 اشاره میکنه. نمیخوام اسمی از گروه k2 در لینک منو باشه.
امیدوارم واضح گفته باشم.
خیلی ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-28-2014 06:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به اون شکل نمی تونید ! که بدون اشاره به دسته کی 2 رو لینک بدید !
منویی ایجاد کنید و هر نام مستعاری که برای منو بذارید در لینک نمایش داده میشه حالا Cat / Category / Software/ Article هر چی باشه
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به اون شکل نمی تونید ! که بدون اشاره به دسته کی 2 رو لینک بدید !
منویی ایجاد کنید و هر نام مستعاری که برای منو بذارید در لینک نمایش داده میشه حالا Cat / Category / Software/ Article هر چی باشه
خیلی ممنون
با استفاده از htaccess هم نمیشه یکی یکی آدرس ها رو تغییر داد؟
من میخوام واحد های مختلف یک شهرک صنعتی ادرس مخصوص به خودش رو داشته باشه. مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و ...
یرای این کار چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
-
-
برای قرار دادن ادرس دلخواه می تونید به صورت دسته بندی اقدام کنید
مثلا شما چندین دسته بندی دارید
شهرک 1 / شهرک 2 / شهرک 3
حال بر اساس همین مجموعه هایی که در کی 2 ایجاد کرده اید باید منو جدیدی ایجاد کنید و به هر کدام از مجموعه ها لینک بدید .. در قسمت نام مستعار هر چیزی که وارد کنید در url نمایش داده خواهد شد
-
-
خیلی ممنون
ولی شهرک ها آیتم های k2 هستند. در منو چون آیتم زیر مجموعه category هست داخل url اسم category هم میاد. من میخوام اسم category نباشه. فقط نام دامنه و آیتم باشه.
در هر صورت ممنون از جوابتون
-
-
خیلی ساده با استفاده از دستور ریدایرکت htaccess مشکلم رو حل کردم
Redirect 301 /neme [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
خب شما بد دارید توضیح میدید !
اگر شهرک ها آیتم هستند ( مطلب ) نیازی به ریداریکت هم نیست این کار عملا در صورت اپدیت و جابجایی مطلب اسیب رسان خواهد بود
منو ایجاد کنید و در قسمت کی 2 ایتم رو اینتخاب نمایید و به ایتم ( مطلب مورد نظر لینک بدید
از همین لینک می تونید به صورت دستی در یک صفحه نیز استفاده کنید و مجموعه ایی با استفاده از سی اس اس و html بسازید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)