-
یک مشکل تقریبا پیچیده... لطفا راهنماییم کنید
سلام و خسته نباشید
فرض کنید که در صفحه اول یک سایتی.. یک جدول هستش که درون این جدول مطالبی قرار داده شده که لینک خور هستند.. (هر مطلب قابلیت لینک شدن دارد)
و در پایین صفحه (دقیقا زیر این جدول) مطالبی رو که با لینک کردن روی مطالب این جدول وجود دارد قرار داده شدند..
سوال بنده... چه تنظیماتی رو باید ایجاد کنم تا با کلیک کردن روی یکی از مطالب جدول ،،، مطالب در پایین نمایش داده بشن.. به شرطی که خود جدول سر جاش باشه...
قابل توجه :: این قالب دارای موقعیت کافی در صفحه اول هستش... یعنی میتونم جدول رو در یک موقعیت و مطالب هم در موقعیت دیگر قرار داده شوند... ولی من نتونستم طوری تنظیماتش رو انجام بدم که بعد از کلیک روی یکی از گزینه های جدول... مطلبش در پایین نمایش داده بشه.. و خود جدول در جای خودش باشه...
خداکنه شفاف توضیح داده باشم..
لطفا راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-05-2014 07:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
تنها کار اینه که شما مطالب مورد نظر را با یک ماژول در موقعیتی ثابت نمایش بدید.
باید دنبال ماژولی بگردید که به شیوه شما نمایش میده.
اگر شیوه نمایش مهم نیست از ماژول آخرین اخبار خود جوملا استفاده کنید.
شاد باشید
-
-
سلام خسته نباشید
من قبل از این که پایگاه داده داخل سی پنلم ایجاد کنم اقدام به آپلود و شروع به نصب جوملا کردم وخطا داد که اول باید پایگاه داده ایجاد بکنم و الان که پایگاه داده رو ایجاد کردم و جوملایی که آپلودش کرده بودم پاک کردم و دوباره آپلودش کردم ولی بازم همون خطا رو میده و نمیتونم از مرحله اطلاعات پایگاه داده رد بشم لطفا راهنماییم کنید..
-
-
دروود
دوست عزیز به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
لطفاً موضوع جدید برای مشکل غیر مرتبط با پست قدیمی ایجاد کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)