سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: خریدن یا نخریدن قالب مساله این است

تشکر شده 17 بار در 14 ارسال

خریدن یا نخریدن قالب مساله این است

سلام دوستان
    چند وقته به فکر عوض کردن قالب سایت افتادم و بالاخره یک قالب خوشگل انتخاب کردم. ولی یک مقدار سر درگممم
    بیشتر بحث فلسفی هستش تا تکنیکی
    من یک قالب خوشم اومده به اسم مزایا که خیلی زیباست. از یک طرف نمی خوام بدون اجازه سایتش اونو استفاده کنم. یعنی موندم استفاده کردن از این قالب کار درستیه یا حق الناس و.... داره
    از ونطرف میام بخرمش میبینم چند تا سایت ایرانی اونو برای فروش گذاشتند و ادعا دارند که اجازه فروش لایسنس دارند. ولی وقتی باهاشون صحبت میکنی میبینی مثل اینکه اینا یک نسخه از اینترنت گرفتند و اونو دارن میفروشند
    اگر اینطوری باشه که خودم چند نسخه از این قالب رو گرفتم
    برای چی میگم که خودشون نخریدند . چون اولا هیچ گونه پشتیبانی ندارند و حداکثر اونو نصب میکنند
    2 قیمتشون خیلی پایین تر از قیمت سایت اصلی اون قالبه/ سایت اصلی اونو 54 دلار گذاشته اینا دارن 26 هزار تومن میفروشن یه چیز تومایه های 12 دلار.
    به هرحال سوالم اینه که
    1. اصلا اشکال داره که ما از این قالبها استفاده کنیم.(البته با توجه به همه نامردیهایی که اینهادر حق ما میکنند یک نسخه اش تحریم ها)؟
    2. اگر اشکال داره چطوری میشه قالب رو خرید
    3. آیا سایت ایرانی میشناسید که واقعا نمایندگی این شرکت ها باشه(مزایا برای تم فورست هستش)

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 836 بار در 779 ارسال
    1- هیچ کدام از شرکت های طراح قالب نمایندگی در هیچ کجای دنیا ندارند ( بنده با اکثر مدیران سایت های معتبر ارتباط دارم )
    2- اخلاق و وجدان حکم می کنه که نال شده و ریپ شده رو استفاده نکنیم
    3 - اما با توجه به تحریمها و درسر فوق العاده ای که برای پرداخت ارزی وجود داره راهی جز استفاده از این نسخه ها نخواهیم داشت
    4- بزرگترین ایراد استفاده از این قالب ها عدم اپدیت آن می باشد در صورتی که افزونه ای نیاز به اپدیت داشته باشه ( که در بسته نصبی قرار داره ) پیام خطا خواهد داد و در صورتی که بخواهید نسخه جوملا بالاتر نصب کنید باز با مشکل عدم همخوانی قالب و افزونه های دیگر بر خورد خواهید کرد
    5 - برای خرید باید یکی از درگاه های پرداخت اینترنتی بین المللی داشته باشید که در ایران دارای نمایندگی باشه یا کسی باشه که بتونه خارج از کشور برای شما ویزاکارت مستر کارت چیزی بخره و براتون شارژ کنه
    --
    پیشنهاد : استفاده کنید اما همیشه سعی کنید اخرین نسخه و هسته جوملا رو مد نظر داشته باشید تا نیاز به اپدیت برای مدت طولانی نداشته باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

4. کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)