واقعاً گیر کردم!!!
هنوز مشکل هست. فقط یه روز خوب بود.
من تمام پسووردهامو عوض کردم و دوباره همون کارای قبلی رو انجام دادم اما هنوزم این مشکل هست!!!! گفتم شاید کسی منو هک کرده باشه! یه مدت بشدت از کشورهای کره و تایوان و مالزی و... میخواستن پسوورد منو در بیارن! چرا؟ نمی دونم. اما احتمالاً پروژه دانشجوییشونه!!! خدا می دونه فقط من سعی کردم چندتا کار انجام بدم که دیگه اونا نتونن براحتی روی سایت من کار کنن....
چندتا نکته بنظرم اومده که میخوام مطرح کنم:
1-من روی پوشه administrator هاست پسوورد دارم.
2- از پلاگینی استفاده می کنم که آدرس ورود به پنلم رو عوض می کنه.
3-توی همین دانشنامه که اون بالا آقا مرصاد قرار دادن نوشته بود که بعضی سایتها از تصاویر و مطالب مختلف سایتهای دیگه استفاده می کنن. من فولدرهای متعددی از عکس دارم و نمی تونم توی تک تک اونها این کد رو وارد فایل .htaccessشون بکنم. ممکنه این مشکل از همین گذر اتفاق افتاده باشه؟ البته سایت من بازدید زیادی نداره حدود 35 تا 80 بازدید در روز متغیر هست و رنکینگ آلکسای من هم 38هزاره..... فکر کنم افزونه هایی واسه جلوگیری از کپی برداری وجود داره....؟
4-من از "هاستینگ ابری پارس پک" هاست گرفتم و طی 8 9 ماه گذشته هیچ ایرادی نداشته.یهویی اینجوری شد! هاست ابری اونها طوری هست که بنظر میاد واسه جوملا مشکلی نداشته باشه. جوملا ، ووردپرس و پرستاشاپ رو براحتی با یه کلیک میشه نصب کرد. این جزو امکاناتشون هست...
5-توی public_html یه سری فایل و فولدر دارم که وقتی برای اولین بار جوملا نصب میشه این فایل و فولدرها extract نمیشه. واستون می نویسم :
فولدرها : cgi-bin ----- installation-old ------ phocamapskml -------
فایلها : همزمان هم robots.txt.dist وجود داره هم robots.txt ----- فایل بعدی : php.ini ---
سوالم اینه که تو این مواردی که ذکر کردم خدمتتون چیز مشکوکی نمی بینید؟! مخصوصاً در مورد هاستیگ.

علاقه مندی ها (Bookmarks)