-
بسته فروشگاهی قاصدک
با سلام خدمت همه دوستان
من بسته فروشگاهی قاصدک را در هاست نصب کردم .کسی با آن آشنایی دارد؟ مشکل اصلی من دوتا است:
1 - امنیت این سایت است که این بسته نصبی را همه استفاده میکنند و دسترسی ها برای همه مشترک است .چگونه امنیت آن را بالا ببریم ؟
2 - چگونه آنرا شخصی سازی کنم ؟ تقربیا همه جای بسته نصبی قاصدک ، از تبلیغات قاصدک پر شده است . در واقع میخوام همه کلمات قاصدک و بقیه عنوان های تبلیغاتی را خذف کنم .
از اساتید دوستان خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایند . من تازه کارم .
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-09-2014 05:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
این بسته نصبی توسط دوستان اماده شده با افزونه فروشگاهی جوم شاپینگ
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از مهندس mersad ، تا جواب بگیرم من کلی تو نت گشتم تنها جوابی که گیرم آمد تغییرات در css بود . داخل فایل زیپ فروشگاهی رو کلی گشتم نتونستم css تبلیغاتی رو پیدا کنم . بد تر از همه کپی کردن محتویات زیپ در یک پوشه جدید امکان پذیر نبود .در مورد عدم کپی و باز کردن گزینه کپی از فایل زیپ جهت اعمال تغییرات قالب در لوکال هاست اگر مطالبی هست بیان بفرمایید .البته موارد فرمایشی حضرتعالی را هم امتحان خواهم کرد .باسپاس فراوان
-
-
برای تغییرات در css باید کمی به این زبان تسلط داشته باشید
کپی و عدم کپی در کجا ؟ به چه منظوری ؟ در جوملا همه قالب ها و افزونه ها نصب میشوند ! کپی یا انتقال دادنی نیست !
پیشنهاد میکنم یک بار کتاب جوملا فارسی را مطالعه کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام . منظور از کپی ، میتوانید این را تصور کنید که بسته اماده قالب را (من قاصدک را به قیمت پنج هزار تومان خرید کردم و بدون پشتیبانی که برای سفارشی سازی آن فروشنده 800 تومان طلب میکند)بصورت زیپ خریداری کرده اید . حالا فایل زیپ را باز کنید تا محتویات آنرا ببینید .برای دستکاری باید محتویات آن را در پوشه ای دلخواه در دسکتاپ کپی نمود . البته نمیدانم که امکان دستکاری کردن محتویات درون پوشه ها درست هست یانه . منظورم این بود محتویات داخل بعضی پوشه ها را نسبت به نیاز مورد نظر ، تغییر دهم بعد فشرده سازی کنم ودر نهایت به هاست آپلود نمایم . منظور از عدم کپی این بود که من نتوانسم از این زیپ باز شده کپی بگیرم و در واقع فکر کنم کپی کردن آن فایل زیپی ، قفل شده است .البته یکی از دوستانم گفتند احتمالا سیستم من ویروسی شده است که مانع کپی کردن فایل زیپی میشود . در مورد css هم خیلی گشتم و فقط یک مقاله توانستم پیدا کنم که آن هم در حد مقاله بود نه آموزش .به هرحال اگر در مورد آموزش css منبعی را میشناسید ، اگر آنرا معرفی کنید سپاسگزار خواهم بود .ممنون
-
-
برای تغییر در متون و حذف کپی رایت ها باید با مبانی فریم ورک ها و توابع قالب ها اشنایی داشته باشید
ساده ترین روش که بسته به هوش و ذکاوت شما دارد
1- اموزش استفاده از افزونه فایرباگ رو در نت دنبال کنید .. بدین وسیله شما تا حدود 60% به سی اس اس ها تسلط خواهید یافت
2- باید تعقل نمایید که کپی رایت ها و متونی که در div قالب نهفته است در کدامیک از پوشه های قالب قرار دارند
این گونه تغییرات رو باید در پوشه هایی با اسامی lib/ includes باید یافت که باز هم بسته به نوع کدنویسی و متغیر ها امکان داره در مسیرهای دیگری قرار گرفته باشند
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر ، میگویند جهت امنیت قالب نصب شده در هاست باید دو تا عمل مهم و اولیه انجام داد که یکی حذف پوشه installer و دیگر تغییر نام و کلمه adminstrator موقع ورود به مدیرت جوملا یل همان بسته قالب نصب شده میباشد .با میزبان تماس گرفتم و گفتند که نباید نام adminstrator را عوض کنید که بروز رسانی هسته جوملا با مشکل روبرو خواهد شد . نظر جنابعالی چیست؟ باسپاس
-
-
خب حذف پوشه نصب که از یر ساخت های هسته جوملاست پس از اتمام نصب باید این پوشه حذف بشه
پوشه مدیریت هم باید با مهارت و رعایت تمام موارد باید تغییر نام پیدا کنه و الا با مشکل مواجه خواهید شد
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)