-
پشتی بانی نشدن فایل های ویدئویی
سلام دوستان؛
من میخام فایل های ویدئویی آپلود کنم اما میگه این فایل ها پشتی بانی نمیشه در حالیکه نوع فایل رو در قسمت تنظیمات برای پشتی بانی شدن وارد کردم,
(و سوال اینکه آیا حتما باید کامپوننت ویدئویی نصب باشه تا بشه آپلود کرد یا نه / البته هم کامپوننت و هم پلاگین یک نوع افزونه نصب هست)
یه توضیح دیگه همخ اگر دوستان بدن ممنون میشم و اونم اینکه پلاگین های ویدئو چه کاربردی داره؟ در واقع برای ویدئو اول باید کامپوننت باشه که از طریق منو هم میشه نمایشش داد و بعد ماژولی برای صفحه اول یا غیره؛ این وسط برخی جاها صرفا پلاگین یا پلاگین و ماژول ویدئویی ارائه میشه چطور میشه ازشون استفاده کرد؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-09-2014 11:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
برای نمایش موارد محدود نیاز به استفاده از افزونه نیست
بهترین افزونه برای نمایش تمام فایل های ویدئویی در هر جای دلخواه سایت !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
برای نمایش موارد محدود نیاز به استفاده از افزونه نیست
بهترین افزونه برای نمایش تمام فایل های ویدئویی در هر جای دلخواه سایت !
در پناه ایزد
ممنونة؛ منتها فکر می کنم مشکل چیز دیگه ای باشه؛ فایل ها دانلود نمیشه؛ نمایش داده نمیشه... ضمن اینکه مشتری میخاد ویدئوها رو روی هاست خودش داشته باشه و گالری درست کنه که فکر می کنم با این پلاگین نشه، به هرحال الان مشکل جای دیگه ای است و فکر می کنم به افزونه ها مربوط نشه... باز هم ممنون
-
-
ویدئو روی هاست شما هست
قابل دانلود هست مانند همه ویدئو ها
در قرار دادن کد مشکل هست که نمایش داده نمیشه !
افزونه های مشابه
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
ویدئو روی هاست شما هست
قابل دانلود هست مانند همه ویدئو ها
در قرار دادن کد مشکل هست که نمایش داده نمیشه !
افزونه های مشابه
در پناه ایزد
ممنون؛ ولی قبلا از این افزونه ها هم استفاده کردم؛ یک فایل ویدئویی رو از هاست آپلود می کنم اما آدرسش رو نمیده؛ ضمن اینکه در بخش مدیریت رسانه فایل ویدئویی آپلود نمیشه و مهم ترین مسئله شاید این باشه؛
احتمال این هست که به هاست مربوط باشه؟
-
-
شما گنگ توضیح می دهید برادر من
از چه افزونه ای استفاده می کنید؟
بهترین شیوه برای نمایش فایل ویدئو افزونه ای بود که مرصاد معرفی کرد
ویدئو خودتون رو در اپارات که که ف /. ی./ ل /.ت ./ ر نیست اپلود کنید و در کد embed رو در مطلب قرار بدید
برای دانلود هم فایل رو در پشه بخصوصی اپلود کنید و به صورت لینک متنی اون رو برای دانلود لینک بدید
--
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
چمدونم والله؛ ممنون بررسی می کنم اگر نشد دوباره مزاحم میشم؛
من از افزونه all video share استفاده می کنم؛
الان ویدئو رو نمی تونم آپلود کنم؛ ویدئو از بخش مدیریت رسانه آپلود نمیشه و میگه فایل پشتی بانی نمیشه ....
-
-
چرا کار خودتون رو سخت می کنید !
اول از همه به پلاگین all video share برید و تنظیمات اون رو به درستی اعمال کنید
برای اپلود هم بدین صورت اون هم برای اپلود فایل های ویدئویی از ftp استفاده کنید
و کد html برای embed رو تو تب مربوطه قرار بدید
من از این افزونه دارم استفاده میکنم اما ویدئو ها رو تو youtube اپلود میکنم
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ضمن تشکر از راهنمایی های دوستان، نمی دونم شاید من منظورم رو بد می رسونم و یا اطلاعات اندکم موجب شده که این مشکل حل نشه؛
من این پلاگین رو هم نصب کردم، اما مشتری سایت تأکید داره که ویدئوها توی سایت خودش باشه، پس من باید این ویدئو ها رو اول آپلود کنم؛ اما فایل های ویدئویی آپلود نمیشه و میگه این فایل پشتی بانی نمیشه؛ :
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)