-
ایا نصب کامپوننت k2 لازم هست یا خیر؟
با سلام ایا باید k2 را نصب کنم یا خیر؟
چه خاصیت هایی داره این کامپوننت که خود مدیریت جوملا نداره ؟
میشه یک توضیح کامل از خصوصیات این کامپوننت بدید و در نهایت اینکه نصبش بهتره یا خیر؟
یک سوال دیگر کامپوننت k2 را تمام پلاگین های میشناسن؟ مثل اسلاید شو ها یا لیست خبر ها و غیره و غیره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-12-2014 06:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
درواقع کامپوننت میاد بهشمااجازه میده بتونید برا یارسال مطلب فیلدهای بیشتری تعریف کنید .
مثلا اگه بیوگرافی می خواید بذارید فیلدهایی مثل تاریخ تولید، تاریخ فوت، آثار و.. تعریف کنید و موقع ارسال مطلب پر کنید
همچنین قابلیت پیوت کردن فایل به مطلب و عکس را دارید.
خود کی دو پلاگین ها و ماژول های اضافی هم داره برای نمای شمحتوا
برخی از ماژول ها هم سازگار با اون هستند و می تونند محتوای کی 2 را نمایش بدهند.
باید تست کنید ببینید به کارتونمیاد ای خیر
شما ابتدانیاز های خود را پیدا کنید بعد دنبال کامپوننت مود نظر باشد نهاینکه اول کامپوننت را بیابید و بعد ببینید چه کارهایی می تونید باهاش بکنید.
نکته ای که هست اینکه قطعآ ه رنیازی شما داشته باشید قبلا توسط دیگران نیز احساس شده و اکستنشن مورد نظر براش تهیه شده پس بدون محدودیت فکری دنبال خواست هاتون باشید و بعد دنبال پیدا کردن اون اکستنشن.
همچنین نکته ای که هست اینکه مطالب از خود هسته جوملا امکان وارد سازی به کی 2 را دارند ولی برگشتش امکان پذیر نیست.
یعنی اگه ارسال مطلب را با کی 2 ادامه دادین باید زین پس با کی دو ادامه بدین.
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
امکاناتش مسلما بیشتر از محتوای مطلب خود جوملاست
یک نکته ایراد داره اون هم بخش چسباندن تصاویر به مطالبه که در مسیر media/k2/items/cache ذخیره می کنه و بعدها دردسرهاش رو متوجه میشید
افزونه های جانبی و فوق حرفه اون عموما تجاری هستند
همانطور که نوید خان گفت اگر به صورت اماتور از کی 2 استفاده کردید باید بدین شکل ادامه بدید هر چند می تونید از کی 2 خارج بشید و به محتوای مطلب جوملا برگردید که کمی زمان بر و دردسر داره
تنها یک افزونه برای وارد کردن مطالب از کی 2 به هسته مطالب جوملا وجود داره که تجاریه و من هر کاری کردم نتونستم این پروسه رو انجام بدم
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امکاناتش مسلما بیشتر از محتوای مطلب خود جوملاست
یک نکته ایراد داره اون هم بخش چسباندن تصاویر به مطالبه که در مسیر media/k2/items/cache ذخیره می کنه و بعدها دردسرهاش رو متوجه میشید
افزونه های جانبی و فوق حرفه اون عموما تجاری هستند
همانطور که نوید خان گفت اگر به صورت اماتور از کی 2 استفاده کردید باید بدین شکل ادامه بدید هر چند می تونید از کی 2 خارج بشید و به محتوای مطلب جوملا برگردید که کمی زمان بر و دردسر داره
تنها یک افزونه برای وارد کردن مطالب از کی 2 به هسته مطالب جوملا وجود داره که تجاریه و من هر کاری کردم نتونستم این پروسه رو انجام بدم
سلام
می بخشید میشه توضیح بدید که این افزونه ها چطوری پولین وقتی که من یک قالب میخرم و یا قالب میسازم چطور بعد از مدتی افزونه کار نمیکنه ممکن هست
من تازه واردم و سوال دومی اینه که از کجا بدونیم که اون افزونه ای که تو قالب ما هست پولی هست و بعد از محدودیتش قطع میشود ؟
با تشکر
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)