-
مشکل با افزونه ALL Video Share
سلام
برای گالری تصویر از ALL Video Share رو نصب کردم
در قسمت category یه مجموعه ساختم و بعد در قسمت videos یک فیلم اضافه کردم. و بعد یه منو ایجاد کرم نوع منو را هم از نوع Category Layout انتخاب کردم تا مجموعه ها را نشان دهد و کاربر با کلیک روی هر مجموعه فیلمهای داخل آن مجموعه را بتواند ببیند.
مسئله دقیقا همین بخش آخر است یعنی مجموعه را نشان میدهد ولی فیلم داخل مجموعه را نشان نمیدهد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-15-2014 10:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
البته یه مسئله به نظرم ناگفته مانده این است که
در بخش ماژول اگر All Video Share Player را فعال کنم در صفحه فیلم را نشان میدهد. ولی من میخوام یک گالری از فیلم داشته باشم. یعنی وقتی یک category به اسم مثلا "کریمی" ساختم تمام فایلهای مربوط به آقای کریمی را در این بخش قرار دادم. وقتی روی این Category کلیک میکنم تمام فیلمهای ایشان را بیاورد و با کلیک روی هر فیلم آن فیلم پخش شود.
مشکل از فیلم نیست. چون الان اگه ملاحضه بفرمایید متوجه میشوید که نمایش میدهد. ولی نه داخل Category که باز در داخل لینکی که در تایپیک اول هست میتوانید ملاحضه بفرمایید
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از منو عمودی سمت چپ مطالب رو مطالعه کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)