سلام من داخل فوتر سایتم یه متن نوشتم میوخام اونو عوض کنم و یه کد پاپ اپ هم بزارم داخل سایتم چطوری میتونم اینکارو کنم ؟![]()

سلام من داخل فوتر سایتم یه متن نوشتم میوخام اونو عوض کنم و یه کد پاپ اپ هم بزارم داخل سایتم چطوری میتونم اینکارو کنم ؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آنلاین کار می کنید یا لوکال ؟
آنلاین کار میکنمنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
آدرس سایت بزارید لطفاً
دروود
باید مدیریت ماژول ها رو بررسی کنید
اگر در موقیعت مورد نظر شما > فوتر ماژولی متنی منتشر شده بود میتونید ادیت کنید
در غیر این صورت باید کد های قالب رو ادیت کنید !
در پناه ایزد
lashhmusic.tkنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داخل فوتر دو خط هست میخوام ویرایشش کنم بعد کد پاپ اپ بزارمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حال حاضر که فوتر شما ادیت شده هست !
منظور شما از پاپ اپ رو متوجه نشدم !
در پناه ایزد
سلام پاپ اپ همون صفحاتی هست که وقتی رو سایت کلیک میکنی پیج تبلیغ میاد بالا و پول میره تو حساب سایی که من کد پاپ اپ گرفتم ازشنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا میخوام بزارم داخل سایت من هدر ندارم و پرسیدم میگن داخل فوتر سایت بزار حالا چطوری بزارمش داخل فوتر سایت
علاقه مندی ها (Bookmarks)