-
لینک منو رو چطور به دست بیارم؟
سلام؛ خسته نباشید
در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چه منوهای پنهان و چه منویی مثل منوی خانه، وقتی نام مستعارش رو بر می دارم (چه فارسی و چه انگلیسی) و بعد از یک اسلش ادامه آدرس سایت میذارم، متاسفانه منوی مورد باز نمیشه، در این مورد به خصوص در مورد منوهای پنهان که به لینکشون نیاز دارم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم؛
نکته دیگه اینکه در آدرس منوها گاه اعدادی هم دیده میشه، که این اعداد تاریخ هستند که گاه دو بار یا بیشتر پشت سر هم تکرار می شن؛ این رو چطوری درست کنم که صرفا همون نام مستعارها و نام مجموعه ها و غیره باشه؟
مثال این لینک:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشاپیش ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-18-2014 09:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از ادیت منو میتونید بردارید
در زمان ساخت هم میتونید بردارید !
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
از ادیت منو میتونید بردارید
در زمان ساخت هم میتونید بردارید !
در پناه ایزد
ممنون؛ بله این کار رو می کنم اما صفحه مورد نظر باز نمیشه/ در واقع مشکل اینجاست.
-
-
برای ساخت منو نام مستعار رو همیشه با واژگان انگلیسی و مناسب محتوای اون منو و صفحه و مجموعه وارد نمایید تا شکل زیباتری به خودش بگیره و همچنین برای موتورهای جستجوگر راحت تر قابل شناسایی باشه
قبل از ایجاد منو شما باید دسته بندی ها رو برای سایت خودتون کامل کرده باشید تا به این نتیجه برسید که چه منوهایی لازمه بسازید و هر سر شاخه منو کجا قرار بگیره و چند زیر منو داشته باشه
شما مجموعه هایی مانند : نرم افزار / سخت افزار / الکترونیک ایجاد کرده اید که خود این مجموعه ها ی تونند زیر مجموعه هایی داشته باشند
مثلا برای نرم افزار شما : اینترنت / گرافیک / برنامه نویسی
برای سخت افزار : مادربورد / دوربین / هارد دیسک
برای الکترونیک / ابزار الات پرینتر و دارید
حال با توجه به همین داشته ها باید منو ایجاد کنید و مانند همین مجموعه و زیر مجموعه منو بسازید و به هم ربط بدید تا شکل منظم تری رو برای کاربر و بازدید کننده به نمایش بگذارید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)