سایت را طبق آموزش هایی که دوستان گذاشتن دو زبانه کردم ولی چیزی حاصل نشد لطفً کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
e-g-h-c.com

سایت را طبق آموزش هایی که دوستان گذاشتن دو زبانه کردم ولی چیزی حاصل نشد لطفً کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
e-g-h-c.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به خود مشكل اشاره نكرديد!
بفرمائيد، كجاش احتمالا"به مشكل خورديد؟
ضمننا" سايتتون باز نشد!!
موفق باشيد
سلام داداش سایت رو دو زبانه کردم رو پرچم انگلیسی میرم ولی منوها همچنان فارسی هست فقط چپ چین میشن
سایت رو هم الان چک کردم بازه
سلام
برای سایت های چند زبانه میبایست مجموعه ها، مطالب، ماژول ها، منوها برای هر زبان جنگانه تعریف بشن و به زبان مورد نظر انتساب داده شوند.
اینکار رو انجام دادید؟
موفق باشید
حمیدی جان بله توجه کنی سایت هم مطلب خاصی نداره
منو ها مجموعه و مطلبم برای دو زبان تعریف کردم ولی سایت رو نگاه کنی میبینی که اعمال نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سلام
اینجا رو ببین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه ای که آماده شده برای یک سایت دو زبانه
بای منوی اصلی که فارسی و انگلیسی هست رو ست کرده باشین.
اگر از قالب خاصی استفاده می کنید که امکان تنظیم کردن منو رو داره منوی اصلی رو انتساب دهید.
موفق باشید
حمیدی جان انتساب دادم همه منوها رو ولی افاقه نکرد فریم ورک گانتری هم هست اینم آدرس سایت e-g-h-c.com
دروود
در حال حاضر مشکلی نیست !
به خوبی سویچ میشه !
در پناه ایزد
دروود
باید بری توی منوی اصلی وهر منو را فقط به زبان خودش اختصاص بدی وگرنه پیش فرضو میشناسه یعنی به طور ساده تر اولین گزینه منو که برای شما خانه است داخل اون برو قسمت زبان را فارسی انتخاب کن و برای home هم انگلیسی انتخاب کن و هر دو تاشونو پیشفرض قرار بده مشکلت حل میشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)