آقا همین سایت بالا رو ببین تو مربع ها گزینه های انجمن . جوملا فارسی . دانلود جوملا . افزونه ها و ...
تو سایت جوملایی خودم چطوری میتونم اینا رو اضافه کنم؟؟ اینجوری بالای صفحه کنار هم باشن...
لطفا یکی بهم کمک کنه....

آقا همین سایت بالا رو ببین تو مربع ها گزینه های انجمن . جوملا فارسی . دانلود جوملا . افزونه ها و ...
تو سایت جوملایی خودم چطوری میتونم اینا رو اضافه کنم؟؟ اینجوری بالای صفحه کنار هم باشن...
لطفا یکی بهم کمک کنه....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
کنار هم قرار گرفتن آیتم توی منوها انجام می گیره
و نحوه نمایش اونها بستگی به قالبتون داره.
چیز خاصی نیست
قالب های زیادی این شکلی هستند
اگر پیدا نکردید با آرتیستیر می تونید ایجاد کنید.
شاد باشید
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنماییتون
ولی من با ارتیستر قالبمو طراحی کردم و نصبش کردم ولی تو سایتی که من میخام دقیقا زیر عکس هیدرم میخام این
دکمه ها رو بزارم ولی نمیدونم چطوری تو این سایتمم نمیتونم بیارمشون...
سلام
موقعیت های قالب را ببینید و سپس ماژول نمایش منوی اصلی را در پوزیشن مورد نظر قرار بدید.
به مدیریت ماژول ها برید و ماژول منوی اصلی را در پوزیشن user3(اگه اشتباه نکنم در آرتیستر مال منوی اصلیه) ست کنید.
شاد باشید
اقا واقعا ممنوننوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میبخشی من وقتی تو سایت طراحی شدم میخوام حساب کاربری درست کنم براحتی ایجاد نمیشه یا اینکه باید تو مدیریت سایت
خود ادمین باید این کاربر رو فعال کنه چطوری میتونم درست کنم مثل سایتای دیگه بلافاصله بدون نیاز به ادمین خود کاربر ثبت نام کنه؟؟؟؟
سلام
شما تنظیمات مربوط به ایمیل رو داخل تنظیمات کلی فعال کردید ؟
بعد از یه افزونه برای ثبت نام کاربر استفاده کنید ( پیش فرض جومولا داره )
بعد از داخل مدیریت کاربران قسمت تنظیمات ، تنظیماتی رو که نیاز دارید رو بدید
به همین راحتی
موفق باشید
دروود
لطفاً موضوع مناسب برای مشکل خودتون انتخاب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
با تشکر از راهنماییتوننوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو تنظیمات کلی تو سرور ارسال ایمیل بلی هستش ولی خب سایت من کامپیوترمو به عنوان هاست میشناسه آپلود نشده که ایمیل بسنده....
سلام
شما تو لوکال دارید کار می کنید یا ip استاتیک گرفتید کامپیوتر شخصی رو تبدیل به هاست کردید
خیلی گنگ مطرح می کنید دوست عزیز
تو لوکال کار میکنم بدون وصل به اینترنت میزنم لوکال هاست میاد بالا هنوز آپلود نشدهنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)