سلام دوستان، کسی هست کدهای joomla رو زیر رو کرده باشه؟ می خوام ببینم صفحه xmlی که ماژول syndicate جوملا تولید می کنه کدهاش کجاست و به چه ترتیب تولید می شه؟

سلام دوستان، کسی هست کدهای joomla رو زیر رو کرده باشه؟ می خوام ببینم صفحه xmlی که ماژول syndicate جوملا تولید می کنه کدهاش کجاست و به چه ترتیب تولید می شه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
مرسی دوست عزیز ولی من منظورم کاربری syndicate نیست، می خواستم کدهایی که جوملا برای تولید اون استفاده می کنه رو پیدا کنم که خدا رو شکر تو این مسیر پیدا کردم
/Joomla3.3/libraries/joomla/document/feed/renderer/rss.php
اما الان یه مشکل دیگه که دارم اینه که می خوام با کد php فیلدهای یک Article رو از تو دیتابیس جوملا بخونم اما کدش رو نمی دونم باید چه طوری بنویسم. قبلا اینکار رو برای منو انجام داده بودم اما همون روش برای صفحه rss.php جواب نمی ده.
Please help me
بهترین راهنمای شما مرور افزونه های منتشر شده در این زمینه هستند که می تونید شیوه کد نویسی و فراخوانی اونها رو به صورت پایه یاد بگیرید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی دوست عزیزنوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه هایی که تو لینک شماست برای قراردادن rss سایتهای دیگه تو سایت خودمون هست، درسته؟ من باید افزونه هایی رو پیدا کنم که از سایت خودم rss تولید می کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)