نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون که راهنمایی کردی اما یه سوال دیگه تو مدیریت الان به زبان اینگلیسیه چطوری فارسیش کنم؟

نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون که راهنمایی کردی اما یه سوال دیگه تو مدیریت الان به زبان اینگلیسیه چطوری فارسیش کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اما یه سوال دیگه من قالب سایتمو با ارتیستر طراحی کردم حالا میخام که این دیدگاه ها دقیقا زیر هر مطلبی که تو سایت هستش بیادنوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و بلافاصله بتونی زیر هر مطلب نظر بزاری این jcomment چطوری استفاده میشه نصب شد ولی کادری نیس که توش بنویسی بعد نمایشش
کنی؟؟؟؟؟!!!!!
دروود
دقت کنید باید لایه اف تی پی رو ست کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درپناه ایزد
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی داداش ولی سایتی که من ساختم هنوز آپلود نشده و لوکال هستش بازم میتونم این تغییراتو بدم؟؟؟؟
در این صورت مشکل از بسته نصبی شما هست !
در پناه ایزد
این بسته نصبی رو چطوری میتونم از نصب خارج کنم و دوباره یکی دیگشو نصب کنم؟؟نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اقا کسی نیست مشکله منو حل کنه؟؟؟!!!
من jcomment قبلی رو چطوری حذف کنم یکی دیگشو نصب کنم؟؟؟؟
شما چرا با گزینه جستجو قهر کردید ؟
جستجوی گوگل
جستجوی انجمن
اگر به جای این همه صرف وقت جستجو کرده بودید الان سایت شما مشکلی نداشت و حل شده بود
این گزینه رو در گوگل جستجو کنید
اموزش حذف و نصب افزونه در جوملا
علاقه مندی ها (Bookmarks)