-
عدم لاگین به کنترل پنل جوملا
متاسفانه هنگامی که نام کاربری و پسوذد را وارد می کنم (مطمئنم که صحیح است) به جای باز شدن کنترل پنل جوملا دوباره همان صفحه رفرش می شود. این اتفاق بعد از این افتاد که چند یوزر جدید در سطح مدیر تعریف کردم و همچنین تغییراتی در پلاگین ها دادم. بعد از کمی جستجو در اینترنت تمام کارهایی که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توضیح داده شده بود را انجام دادم. همهگی درست بود به غیر از قسمت پلاگین ها که متاسفانه تیبل extensions اصلا رکوردهای را نداشت.
الان سایت غیر قابل دسترس شده و متاسفانه تنظیمات و مطالب زیادی هم روی آن اعمال شده است . خواهشمند است راهنمایی بفرمائید چطور سایت را احیا کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-28-2014 08:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از توجه شما
اما همانطور که نوشتم یوزر و پسورد صحیح است. حتی غلط هم وارد کردم دیدم پیغام اشتباه بودن پسورد را داد. با هیچکدام از یوزرها وارد نمی شود. مشکل جای دیگریست.
-
-
با توجه به تجربیات بنده بهترین کار درخواست ریستارت و بک اپ دادن رو از هاست به تاریخی که مشکلی وجود نداشت بدهید
در هنگام نصب پلاگین ها باید نهایت دقت رو داشته باشید تا چنین مواردی اتفاق نیفته
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با توجه به تجربیات بنده بهترین کار درخواست ریستارت و بک اپ دادن رو از هاست به تاریخی که مشکلی وجود نداشت بدهید
در هنگام نصب پلاگین ها باید نهایت دقت رو داشته باشید تا چنین مواردی اتفاق نیفته
بکاپی که من خودم گرفتم خیلی قدیمیه
آیا ممکنه خود هاست اتوماتیک بکاپ گرفته باشه یا حتما خودم باید این کار رو می کردم؟
-
-
سلام
این بستگی به خود هاست داره
خیلی از هاست ها بک آپ هفتگی می گیرن
خیلی ها هم ماهانه
با هاست در میون بزارید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)