-
سلام لطفا کمک کنید کار با جوملا 2.5 و مشکلاتش
سلام و خسته نباشید من سوالی دارم
وقتی از تنظیمات سایت رو غیر فعال میکنم و عکس برای صفحه اف لاین میذارم اصلا عکس رو نشون نمیده و یه ایراد داره که بعضی اوقات با اینکه تنظیم رو غیر فعاله باز وارد سایت میشه ممنون میشم بگید چرا.
و 1 سوال دیگه چرا وقتی روی نمایش سایت از کنترل پنل کلیک میکنم اصلا توضیحات نامربوط نارنجی قرمز رنگی باز میشه؟
ممنون میشم کمک کنید
راستی برای نام سایت مگر نباید دامین تایید بشه اخه تو تنظیمات هر نامی واس سایتم بذارم قبول میکنه در حالی که شاید این نام رو کس دیگه گذاشته باشه و وقتی کسی ادرس سایتم رو از کامپیوتر دیگه تو مرور گرش بزنه تکلیف چیه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2014 07:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از عجایب و غرایب
سایت رو غیر فعال کنید و لینک رو قید بفرمایید شاید از مرورگر باشه
اما در مورد دامین فقط یک دامین به نام دامین اصلی می شه استفاده کرده و دامین های بعدی پارک می شوند و تا دی ان اس تعریف نشه کار نمی کنند !
-
-
من کاربر تازه وارد جوملا هستم و واقعا میخام بدونم میتونم با این نرم افزار یه سایت به نام خودم داشته باشم و تجارت کنم؟یعنی کار برای دیگه ادرس سایتم رو وارد کنن و سایتم در معرض دید عموم قرار بگیره؟
ممنون میشم زود جوابم رو بدید
-
-
این لینک رو کلیک کن ببین چرا اینجریه؟
-
-
بعد چرا عکس میذارم واس صفحه اف لاینم نشون نمیده عکس رو؟
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان عکس گذاشتم برای این صفحه ولی نشون نمیده نام سایت رو که توی تنظیمات دادم اینجا نشون نمیده
ویرایش توسط mohandes -- : 11-03-2014 در ساعت 07:14 PM
-
-
-
-
-
-
دوست عزیز : شما در لوکال هاست ( سرور خانگی ) دارید کار می کنید ! و کسی جز خود شما به اون دسترسی نداره
همه سوالات شما پاسخ اون بله هست و میئ توانید سایت مجزا با نام مجزا داشته باشید
دامین : نامی اختصاصی می باشد که شما باید انرا خریداری نمایید و دی ان اس شبیه DNA می باشد که برای هر شخص مجزاست .. دی ان اس از اعدادی تشکیل شده است که شناسه هاست و فضای شما بر روی اینترنت می باشد و باید ان را در تنظیمات دامنه وارد نمایید تا مثلا وقتی siteman.ir زده شد سایت بالا بیاید و نمایش داده شود
توضیحات بالا نیازی به تفکر ندارد و شما از هر جا هاست و دامین تهیه نمایید خودشون به صورت رایگان این کار را انجام خواهند داد
--
اما چون شما در لوکال هاست کار می کنید پس دغدغه شما نباید نام سایت باشد چون این کار عملی نخواهد بود تا زمانی که سایت را بر روی بستر اینترنت فعال بسازید
برای اشنایی بیشهر
1- کتاب جوملا را به صورت اجمالی مرور بفرمایید 60% شما را با جوملا اشنا خواهد ساخت
2 - اموزش های نصب جوملا در لوکال هاست را در گوگل جستجو بفرمایید
3- در صورت بروز مشکل باز هم با عناوین مرتبط با مشکل خود جستجو بفرمایید
4- در صورت نیاز به راهنمایی سوالات خودتون رو یکی یکی به صورت مجزا بپرسید بچه های انجمن شما را راهنمایی خواهند کرد
-
-
دستت درد نکنه.الان مشکلم اینه عکس که تو تنظیمات برای صفحه آف لاین گذاشتم نشون نمیده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)