-
تعیین جایگاه چند ماژول در یک موقعیت چگونه است؟
چند ماژول مثلا(تیتر اخبار-محبوب ترین اخبار- و تصاویر) رو سمت چپ سایت قرار دادم . الان ترتیبشون از بالا به پایین این جوریه اول تیتر اخبار بعدش محبوب ترین ها بعدش تصاویر .
من میخوام تصاویر رو بیارم بالای تیتر اخبار یعنی اول تصاویر باشه بعدش محبوب ترین اخبار بعدش تیتر اخبار.
چیکار باید بکنم. جوری راهنمایی کنید که من مبتدی بفهمم.
اینم سایتمه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سمت چپش رو ببینید می فهمید منظورمو
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-05-2014 05:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
در قسمت مدیریت ماژول میتونید ترتیب رو درست کنید.
-
-
ترتیب نمایش رو گفتند اما اینکه اول عکس باشه یا مطلب و تیتر بعد .. باید کد نویسی بلد باشید که بتونید ماژول رو تغییر بدید
هر چند می تونید ماژول های دیگه رو امتحان کنید که چنین خصیصه هایی رو به صورت اماده در تنظیمات دارند
-
-

نوشته اصلی توسط
H@m3d
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
در قسمت مدیریت ماژول میتونید ترتیب رو درست کنید.
تو قسمت مدیریت نمیشه ترتیب رو عوض کرد هر کذوم ماژولش زودتر نصب شده همون اول نشون میده.
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ترتیب نمایش رو گفتند اما اینکه اول عکس باشه یا مطلب و تیتر بعد .. باید کد نویسی بلد باشید که بتونید ماژول رو تغییر بدید
هر چند می تونید ماژول های دیگه رو امتحان کنید که چنین خصیصه هایی رو به صورت اماده در تنظیمات دارند
شما که استاد هستید خوب بیاین برای من کدشو بنویسین ما که چیزی از کدنویسی حالیمون نیست.
راستی یه ماژول اسلایدر خبری رسمی مثل سایت خبری ایرنا رایگانش وجود نداره. هرجا میری همه پول می خوان. ماژول VTEM News Stackنصب کردم ولی چرخشی هست خوشم نیومد.
-
-
ربطی به ترتیب نصب نداره تو بخش مدیریت مازول ها زیر موقعیت به ترتیب اونجا هر ترتیبی انتخاب کنی میاره
-
-

نوشته اصلی توسط
onlysara
ربطی به ترتیب نصب نداره تو بخش مدیریت مازول ها زیر موقعیت به ترتیب اونجا هر ترتیبی انتخاب کنی میاره
دستت درد نکنه چقدر راحت بود من نمی دونستم . قبلا هرچی کلیک می کردم نمیشد یعنی بلد نبود کجا کلیک کنم الان شما گفتی رو ترتیب کلیک کردم موقعیت ها ر و ترتیب بندی کردم زدم ذخیره. دستت درد نکنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)