-
نمایش منو بدون زیر منو ها و عدم نمایش اسلاید شو های مختلف در قالب پلاس
سلام
عزاداریهاتون قبول
مشکل اینکه تو قالبی منوها و زیر منوها قبلا نمایش داده می شدند و الان نمایش داده نمیشن چیه؟؟همه چیزش رو هم چک کردم تمام تنظیماتش درسته .الان فقط منوها رو نشون میده و زیر منوهاش رو نشون نمیده.در ضمن از قالب رایگان پلاس استفاده کردم.
سوال دیگم هم اینه که چندین اسلاید شو برای قالب انتخاب کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم رو نمایش نمیده.!!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-06-2014 06:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام ممکنه گزینه زیر منوت فعال نباشه یا در زمان ساخت مجموعه ها و زیر مجموعه ها ایراد داشته باشه تخصیص منو و زیر منو هات رو هم چک کن
-
-
پاسخ

نوشته اصلی توسط
onlysara
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام ممکنه گزینه زیر منوت فعال نباشه یا در زمان ساخت مجموعه ها و زیر مجموعه ها ایراد داشته باشه تخصیص منو و زیر منو هات رو هم چک کن
اسلاید شو رو غیر فعال کردم درست شد .از اسلاید شو بدون جی کوئری استفاده کردم اما اصلا جلوه زیبایی نداره ....
-
-
لطفا یکی راهنماییم کنه . اسلاید شویی که مناسب باشه و زیبا و بدون استفاده از جی کوئری باشه معرفی کنید .ممنون خیلی ضروریه.
-
-
خدا رو صدهزار بار شکر خودم یکی پیدا کردم _showplus-
فقط نمیدونم چرا تصویر بزرگ نمایش داده نمیشه.تو قالب مشکی در اندازه کوچک نمایش داده میشه.!!
-
-
سلام
دوست عزیز وقتی شما تو یه صفحه میایی از چند تا ماژول استفاده می کنی که همشون جی کوئری هستند تداخل ایجاد می کنه
اون ماژولی که ترتیبش اول رو جی کوئری رو فعال کن
الباقی رو غیر فعال
از داخل خود تنظیمات ماژول
مشکلت حل می شه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)