-
خطا #500 JHtmlBehavior::mootools not found. بعد از ارتقا به 3
با سلام
من جوملا 2.5 رو که 3 ارتقا دادم با خطا #500 JHtmlBehavior::mootools not found. مواجه شدم که البته با نصب افزونه System - J25 Legacy مشکلم برطرف شد ولی خب مشکلی که هست یعنی سایت با یکی از افزونه هایی که نصب ارم مشکل داره و از اونجایی که من افزونه اضافی ندارم حدس میزنم مشکل از افزونه xmap باشه . البته من این افزونه رو قبل از ارتقا پاک کردم ولی مثل این که هنوز اثراتش هست .
از مسیر administrator/component , component فولدر ها رو پاک کردم و جداول اون هم باز از دیتا بیش پاک کردم ولی باز یه فایل Xmap Package در قسمت مدیریت دارم که وقتی میخوام پاک کنم این خطا رو میدیه
j9pq3_xmap_items' SQL=drop table `j9pq3_xmap_items
و همچنین حتی نسخه جدیدش هم رو هم که میرم نصب کنم باز خطا میده.
همچنین وارد کامپونت خود نقشه جوملا 3 هم که میشم خطا زیر رو میده
j9pq3_xmap_sitemap' doesn't exist SQL=SELECT COUNT(*) FROM j9pq3_xmap_sitemap AS a LEFT JOIN j9pq3_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access WHERE (a.state = 0 OR a.state = 1)
چطوری میتونم مشکلم رو با xmap حل کنم.
سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-07-2014 08:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
احتملا شما بجای uninstall کاپوننت آنرا unpublish کردید و الان به صورت ناقص فایل ها را حذف کرده اید اما همچنان در دیتابیس شما موجود است.
این مشکل با تغییر دو کد زیر
کد:
JHtml::_('behavior.mootools');
و
کد:
JHtmlBehavior::mootools();
به
کد:
JHtml::_('behavior.framework');
حل می شد و حتی نیازی به حذف کامپوننت هم نبود اما الان که ناقص حذف کردید دو راه حل دارید :
1- بکاپ را بازیابی کنید و این تغییرات را در کامپوننت مربوطه اعمال کنید
2- دیتابیس را بررسی کنید و xmap را به صورت کامل حذف کنید
یا علی
-
-
سلام
من این مشکل داشتم
دقیقاً همین رو تو فروم های خارجی پیدا کردم
اولین باره می بینم یکی اینو اینجا جواب میده
برای رفع مشکل mootools این تغییر دقیق کجا باید انجام بشه ؟
رفع مشکل دائمی mootools برای جوملا x3
-
-
با سلام
این ارور تا اونجایی که من میدونم و سوادمون میرسه موقعی بروز میده که پلاگینی بر روی جوملا نصب شده باشه که با نسخه ی مورد نظر جوملا سازگار نباشه...
در ضمن شما خیلی اشتباه بزرگی کردین که اونطوری یه پلاگین رو پاک کردین چون با اونکار بصورت کلی اون پلاگین پاک نمیشه و مشکلاتی از این قبیل پیش می آد...سعی کنین دیگه اینکارو تکرار نکنین 
بهترین کار اینه که پلاگین هایی که سازگار نیستن با این نسخه از جوملا رو بصورت اصولی پاک کنین و بعد خود جوملارو آپدیت کنین و سپس به نصب نسخه های جدید پلاگین ها بپردازین...
اون کدهارم وقتی که فولدر پاک شده باشه دیگه ارزشی ندارن... اما در مورد اینکه این کدهارو چه جور و کجا باید وارد کنیم به اینصورته:
database/administartor/components/com_xmap/models شوید و فایل sitemaps رو باز کنین و حالا کدهای مورد نظر رو ادیت کنین...
موفق و موئید باشید.
-
-
سلام حامد جان من این مشکل تو mootools به وجود میاد
تو جوملا 2.5 این سیستم به صورت خودکار عمل میکنه
اما تو 3 نه
حتی یه ماژول هم داره که اونم جواب نداد
کدی که firoozmandan نوشته رو من تو فروم های خارجی هم دیدم !! اما نتونستم مشکل حل کنم
من می گم یه حل مسئله کامل برای mootools !! نه فقط یه ماژول
-
-
فعلا که یه راه حل کلی براش پیدا نکردن...
انگار زیاد هم بدرد بخور نیست این فریم ورک و جوملا هم میخواد از نسخه های بعدی اصن به کل ریشه اش رو قطع کنه
باز اطلاعاتی چیزی داشتین به ما هم بگین استفاده میکنیم
موفق و موئید باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)