-
Recaptcha در ریست پسورد و یادآوری نام کاربری
سلام. من Recaptcha گوگول رو فعال کردم و در هنگام ثبت نام ظاهر میشه و مشکلی نداره. اما در هنگام درخواست ریست کردن پسورد و یادآوری نام کاربری ظاهر نمیشه و در نتیجه وقتی recaptcha فعاله در قسمت ریست پیغام میده که باکس ریکپچا خالیه و باید پر بشه. و وقتی غیر فعال میکنم همه چی درست کار میکنه. وب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوم اینکه در باکس ریکپچا موقع ثبت نام یه پیام در باکس ریکپچا (بعنوان راهنما) هست که میگه "دو کلمه را وارد کنید" در حالی که الان تصاویر گوگل یک کلمه ای هستند. این پیام از کجا تغییر پیدا میکنه؟؟ همه جا رو گشتم.
ممنون
لینک محل ثبت نام: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب سایت youjoomla
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-10-2014 08:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای تغییر متن نوشتاری باید به فایل زبان بخش mod users فکر کنم باید بروید و جمله رو تغییر بدید
برای ثبت نام نیازی به فعال سازی کد امنیتی نیست کاربر رو از ثبت نام پشیمون میکنه
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون.
محل فایل زبان رو پیدا کردم.
اما چون اسپم های ثبت نام زیاد دارم مجبورم فعال کنم. در ثبت نام هم مشکلی نداره اما قسمت ریست پسورد و یادآوری نام کاربری کار نمی کنه (موقع ثبت ایمیل برای ریست پسورد) پیام میده که باید فیلد کپچا رو هم پر کنم در حالی که نمایش داده نمیشه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)