-
مشکل در آپلودشدن فایل
باسلام وخسته نباشید.بنده تاحدودی با نوشتم مطالب درجوملاآشناهستم ودارم وبسایتی را طراحی می کنم که برپایه جوملا 3 می باشد.چندوقتیست آپلودکردن ماژول هاویاعکسهادرقسمت نصب مدیریت سایت امان ندارد.حتی باحجم 100کیلو بایت. باشرکتی که دامین راازآنجاتهیه نموده ام صحبت کرده ام وآنهاگفتندکه مشکل از طرف آنها نیست ومحدودیتی در حجم آپلودندارندو مشکل از جوملاست.لازم بذکرهست که همان عکس راکه نمی شوددرمدیریت جوملابارگذاری نمود،دردایرکت ادمین قابل بارگذاری است.ممنون میشم راهنمایی نمایید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-11-2014 09:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز عکس می خوای آپ کنی از مدیریت رسانه امتحان کن
ماژول نصب نمی شه چه پیامی میده ؟
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون ازتوجه تون. به این مباحث آشناهستم.اصلا از مدیریت رسانه هم آپ نمیشه. قبلاهم عکس آپلودکردم هم ماژول باحجم های خیلی بیشتر.
موقع آپلودعکس از مدیریت رسانه ها،بااینکه حجم فایل 110 کیلوبایته می نویسه:توجه
این فایل برای آپلود خیلی بزرگ است.
موقع آپلودماژولهاازمدیریت افزونه هابااینکه حجمش از500 کیلوبایت بیشتر نیست می نویسه:"خطا
آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد
-
-
دروود
به نظر میاد شما قبلاً از ورد پرس استفاده میکردید و مشابه با اون عمل میکنید
پیشنهاد میکنم کتاب جوملا رو مطالعه کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود.خیراصلاباهیچ موضوع دیگه ای درموردوبسایت کارنکردم.همین حدروهم حسب ایجاب کاری یادگرفتم.درشرکت قبلی که کارمیکردم مسئول سایت شده بودم وازاونجاجوملاروبلدم . کتابهای مرتبط و حتی آموزشهای تصویری جوملا رو مطالعه کردم و دیدم.
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
ممنون از راهنمایی تان.به خاطرتاخیردرجواب پوزش می خوام تا بخوام آپلودکنم و یادبگیرم و رمزدایرکت ادمینوبگیرم زمان برد.بااین نرم افزار هم طبق آموزشی که فرموده بودین آپلود می کنم ولی صفر بایت آپلود میکنه.
-
-
چک کنید حجم هاست شما پر نشده باشه !
در کجا اپلود میکنید ؟
درون چه پوشه ای ؟
در پناه ایزد
-
-
در دایرکت ادمین، داخل پوشه Domains پوشه com.... و پوشه publich_tml وپوشه images جاییکه بقیه عکساهستن ذخیره می کنم.والله اونو همون اول نگاه کردم و به شرکتی که دامینوازشون گرفتم هم گفتم، گفتن ازاون نیست، ولی برای اطلاع حضرتعالی دوباره نگاه کردم :
فضای دیسک مصرفی:
119MB / 100MB (119%)
پهنای باند مصرفی:
381MB / 5120MB (7%)
-
-
خطای آپلود عکس محصولات در جومشاپینگ
با سلام به شما دوستان عزیز
وقتتان بخیر
من با فروشگاه ساز جومشاپینگ چندتا مشکل دارم که اگر امکان داره می خوام خواهش کنم راهنمایی نمایید:
1.اول اینکه متاسفانه عکس هایی که برای محصولات و مجموعه های آن قرار می دهم با پیغام خطای آپلود عکس در هنگام ذخیره روبرو می شوم.
2.دوم اینکه یکبار توانستم اطلاعات نمونه را بارگذاری کنم که باعث شد چند محصول با عکس هایشان برای نمونه نمایش داده شوند
اما وقتی آنها را حذف می کنم دیگر اجازه آپلود را نمی دهد.
ممنون می شوم اگر راهنمایی نمایید "سپاس گذارم"
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)