-
دروود
نیازی نبود دیتابیس جدید بسازید !
همه فایل ها رو انتقال میدادید به سابدومین و فایل تنظیمات رو ادیت میکردید !
همین ...
برای ایجاد سایت جدید نیاز به ایجاد دیتابیس دارید !!!
برای انتقال ادرس هم میتونید از روش زیر عمل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-12-2014 02:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ممنون از پیشنهادی که دادی و انجام دادم کار کرد.
یعنی بجای بکاپ گرفتن از سایت رفتم همه گزینه های داخل Root رو Compresکردم و آوردم بدون تغییرات داخل ساب دامین تغییر دادم و کار کرد بدون هیچ مشکلی
بازم تشکر از راهنماییت

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
نیازی نبود دیتابیس جدید بسازید !
همه فایل ها رو انتقال میدادید به سابدومین و فایل تنظیمات رو ادیت میکردید !
همین ...
برای ایجاد سایت جدید نیاز به ایجاد دیتابیس دارید !!!
برای انتقال ادرس هم میتونید از روش زیر عمل کنید
در پناه ایزد
-
-
متاسفانه هر تغییراتی توی آدرس اصلی میدم روی قالب و نوشته های ساب دامین هم اعمال میشه 
خواستم برم براش یه دیتابیس جدا درست کنم با خطای زیر مواجه شدم و داخل پوشه کش رو هم خالی کردم ولی باز همین ارور باقی مونده ، میشه راهنمایی بفرمائید.
Table 'Mysite_subfa.kst2j_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `kst2j_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('1882314fdbb05406788672b7670f17c0', 0, '1415895672')
نوشته اصلی توسط
shahrambd
سلام
ممنون از پیشنهادی که دادی و انجام دادم کار کرد.
یعنی بجای بکاپ گرفتن از سایت رفتم همه گزینه های داخل Root رو Compresکردم و آوردم بدون تغییرات داخل ساب دامین تغییر دادم و کار کرد بدون هیچ مشکلی
بازم تشکر از راهنماییت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)