ببخشید یک قالبی که چند تا رنگ داره رو من انتخاب کردم و رنگش رو گذاشتم همونی بمونه که به صورت دیفالت بوده ، میخوام ببینم چجوری بقیه رنگ هایی که قالب داره رو میتونم حذف کنم؟؟
آخه تو گوگل که سرچ میکنم اون رنگا رو هم پیدا میکنه :/
![]()

ببخشید یک قالبی که چند تا رنگ داره رو من انتخاب کردم و رنگش رو گذاشتم همونی بمونه که به صورت دیفالت بوده ، میخوام ببینم چجوری بقیه رنگ هایی که قالب داره رو میتونم حذف کنم؟؟
آخه تو گوگل که سرچ میکنم اون رنگا رو هم پیدا میکنه :/
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
احتمالن قالب شما دارای پنل یا منوی رنگ میباشد که از طریق مدیریت قالب ان را غیر فعال نمایید.
برای حذف لینک های رنگ تان به این آدرس برید و سپس کار های خواسته شده رو انجام بدید و بعد به بخش Dashboard (داشبورد) برید و قسمت Remove URLs از Tools.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط webkar : 11-14-2014 در ساعت 08:35 AM
دروود
دوست عزیز به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
داشبورد متعلق به ورد پرس هست
مدیریت > افزونه ها > مدیریت قالب ها > روی قالب کلیک کنید تا وارد مدیریت قالب خودتون بشید و بعد میتونید تم مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید
در پناه ایزد
منظور از داشبورد ،وب مستر گوگل هست که آدرس قرار داده شده ...نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست خوبم ارتباط تعیین رنگ قالب در مدیریت با داشبورد گوگل رو متوجه نمیشم !!!
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)