-
عدم ارسال پیام در فرم تماس با ما
سلام
یک قالب جوملا دارم در یک هاست ارسال ایمیلش در قسمت تماس با ما کار میکنه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما همان تنظیمات در این هاست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمی تونه ایمیل بفرسته و خطای نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد میده
لطفا راهنمایی کنید چطور درستش کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-15-2014 02:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پیام خطا داره داد و بیداد و فریاد می زنه که تنظیمات ایمیلی که در سایت استفاده می کنید درست نیست
-
-
با سلام
بله می دونم تنظیمات درست نیست اما میخوام بدونم چرا روی یک هاست دیگه با همین تنظیمات پیش فرض خودش کار میکنه، اما اینجا کار نمی کنه در ضمن تنظیمات رو هم تا جایی که تونستم روی سرور جوملا تغییر دادم و تست کردم اما موفق نشدم.
میخوام بدونم ایراد کار کجاست که هر چی هست مربوط به هاست میشه. کجای تنظیمات رو بر روی جوملا باید تغییر بدم لطفا کمک کنید.
با تشکر
-
-
با اهدای سلام و ادب .
اموزش ذیل به شما در این زمینه کمک میکنه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین آیا هر دو سایت بر روی یک سرور میباشد ؟ آیا سرور سایت دوم که ارور فوق را میدهد در ارسال ایمیل مشکلی ندارد ؟
-
-
با سلام
سرور ها با هم متفاوت هستند. در سروری که مشکل وجود دارد سیستم ایمیل کار میکند و فقط مشکل در ارسال پیام از طریق تماس با ما هست.
طبق آموزش تنظیم کردم اما خطا میده
رهگیری از این آدرس با شکست مواجه شد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] : MAIL not accepted from server,550,Authentication is required for relay
سرور SMTP با خطا روبرو شد: Authentication is required for relay
سرور SMTP با خطا روبرو شد: Authentication is required for rela
با تشکر
-
-
دروود
دوباره با دقت انجام بدید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درپناه ایزد
-
-
تمامی تنظیمات رو بارها و بارها چک کردم. اما همون خطا رو میده. ایمیل جدید ساختم بازهم مشکل حل نشد.
البته در راهنما این خطوط
- مسیر فرستادن نامه را به این طریق قرار دهید: /usr/sbin/sendmail
- استفاده از SMTP را بر روی بلی تنظیم نمایید.
هست که در تنظیمات سرور جوملای من در SMTP نیست و خط اول در گزینه ارسال ایمیل دیده میشه
یعنی سه گزینه برای ایمیل وجود داره
1-php
2- ارسال ایمیل
3- SMTP
ضمنا در SMTP گزینه ای وجود داره به نام تشخیص هویت که در صفحه راهنما نیست.
لطفا راهنمایی کنید
-
-
اگر از این تنظیمات اطمینان دارید باید با مدیر هاست تماس بگیرید
در پناه ایزد
-
-
درست شد. باید زمان وارد کردن یوز آن را همراه با دمین به صورت کامل وارد میکردم
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)