-
مشکل در نصب قالبها و مواجه با احطار پوشه موقت تنظیم نشده است
سلام بنده میخواهم قالبی رو نصب کنم با مشکل مواجه هستم در قسمت اخطارها نیز این اخطار مشاهده می شود لطفا روش رفع اخطار فوق را بصورت ابتدایی برام شرح دهید - حق نگهدارتان
پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-16-2014 01:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما دو تا کار می تونی انجام بدی
دسترسی رو ببر رو 777
یا جومولا رو نصب کن
تهش پوشه نصب دستی پاک کن
فایل configuration دستی بساز
-
-
عذر میخواهم کار اول رو دقیقا بفرمایید از کجا انجام بدم یعنی دسترسی رو از چه مسیری تغییر بدم لطفا آدرس دهی بفرمایید - ممنونم
-
-
سلام
فک کنم یه سوتی کوچولو دادم
اینو جواب بدیدن من جواب نهایی بدم
خود جومولا را می خوای نصب کنی ( بسته نصبی) این پیام میده
یا از مدیریت افزونه کی می خوای قالب نصب کنی؟
-
-
اگه نمی تونی از تو مدیریت افزونه نصب کنی و این پیام خطا رو می ده فایل configuration رو باز کنید
و ببینید
public $log_path
public $tmp_path
این دوتا خط موجود هست ؟
تقریباً باید آخر فایل باشه
اگه نبود اضافه کنید و مسیر بدید بهش
-
-
Argument passed to save_handler. In the case of files, this is the path where data files are stored. Note: Windows users have to change this variable in order to use PHP's session functions. As of PHP 4.0.1, you can define the path as: session.save_path = "N;/path" where N is an integer. Instead of storing all the session files in /path, what this will do is use subdirectories N-levels deep, and store the session data in those directories. This is useful if you or your OS have problems with lots of files in one directory, and is a more efficient layout for servers that handle lots of sessions. NOTE 1: PHP will not create this directory structure automatically. You can use the script in the ext/session dir for that purpose. NOTE 2: See the section on garbage collection below if you choose to use subdirectories for session storage
متن پیام اینه
-
-
یه سوال شما تو ریشه اصلی فایل php.ini داری دوست عزیز ؟
-
-
شرمنده دقیقا کجا باید دنبالش بگردم در قسمت سافتور سرویس نیست؟
ویرایش توسط baran barani : 11-17-2014 در ساعت 06:54 AM
-
-
تو configuration نگاه کردی ؟
پوشه tmp بود ؟
php.ini تو publi_html اگه سی پنل
-
-
بله سی پنله ولی چنین پوشه ای php.ini وجود نداره
در ضمن توی configuration سمت راست متنی که قبلا فرستادم یعنی زیر Value نوشته /temp
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)