-
-
-
11-12-2014 09:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
خب فایل configuration.php رو توی ساب کپی کنید و یوزر و پسورد دیتا بیس رو هم بزارید- و دیتابیس جدید بسازید و توی این دیتابیس همون دیتابیس اصلی رو ایمپورت کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
دروود
نیازی نبود دیتابیس جدید بسازید !
همه فایل ها رو انتقال میدادید به سابدومین و فایل تنظیمات رو ادیت میکردید !
همین ...
برای ایجاد سایت جدید نیاز به ایجاد دیتابیس دارید !!!
برای انتقال ادرس هم میتونید از روش زیر عمل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
سلام
ممنون از پیشنهادی که دادی و انجام دادم کار کرد.
یعنی بجای بکاپ گرفتن از سایت رفتم همه گزینه های داخل Root رو Compresکردم و آوردم بدون تغییرات داخل ساب دامین تغییر دادم و کار کرد بدون هیچ مشکلی
بازم تشکر از راهنماییت

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
نیازی نبود دیتابیس جدید بسازید !
همه فایل ها رو انتقال میدادید به سابدومین و فایل تنظیمات رو ادیت میکردید !
همین ...
برای ایجاد سایت جدید نیاز به ایجاد دیتابیس دارید !!!
برای انتقال ادرس هم میتونید از روش زیر عمل کنید
در پناه ایزد
-
-
متاسفانه هر تغییراتی توی آدرس اصلی میدم روی قالب و نوشته های ساب دامین هم اعمال میشه 
خواستم برم براش یه دیتابیس جدا درست کنم با خطای زیر مواجه شدم و داخل پوشه کش رو هم خالی کردم ولی باز همین ارور باقی مونده ، میشه راهنمایی بفرمائید.
Table 'Mysite_subfa.kst2j_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `kst2j_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('1882314fdbb05406788672b7670f17c0', 0, '1415895672')
نوشته اصلی توسط
shahrambd
سلام
ممنون از پیشنهادی که دادی و انجام دادم کار کرد.
یعنی بجای بکاپ گرفتن از سایت رفتم همه گزینه های داخل Root رو Compresکردم و آوردم بدون تغییرات داخل ساب دامین تغییر دادم و کار کرد بدون هیچ مشکلی
بازم تشکر از راهنماییت
-
-
احتمالاً در ساختن تعداد دیتابیس محدودیت ندارید ؟!
این مورد رو با مدیر هاست در میان بگدارید
در پناه ایزد
-
-
سلام دوستان من یه مشکل دارم چند روزه نتونستم حلش کنم.... من برنامه wampserver رو نصب کردم و دیتا بیس هم ایجاد کردم وقتی جوملا را نصب میکنم در آخرین مرحله نصب بعد از پشتیبان گیری و ایجاد جدول در قسمت نصب نصب اطلاعات نمونه گیر می کند حتی 2 ساعت هم صبر کردم ولی نصب نشد
-
-
سلام
نه توی ایجاد ساب دامین و دیتابیس محدودیتی ندارم
هاست من 1 گیگ هستش

نوشته اصلی توسط
mersad
احتمالاً در ساختن تعداد دیتابیس محدودیت ندارید ؟!
این مورد رو با مدیر هاست در میان بگدارید
در پناه ایزد
-
-
شما از Xampp استفاده بکن ، خیلی بهتر از WampServer هست ، امکاناتش هم زیاده و زمانی که میخوای از لوکال روی هاست واقعی انتقال بدی کارات توی Xampp راحت تر از Wampserver هست.

نوشته اصلی توسط
iranafzar
سلام دوستان من یه مشکل دارم چند روزه نتونستم حلش کنم.... من برنامه wampserver رو نصب کردم و دیتا بیس هم ایجاد کردم وقتی جوملا را نصب میکنم در آخرین مرحله نصب بعد از پشتیبان گیری و ایجاد جدول در قسمت نصب نصب اطلاعات نمونه گیر می کند حتی 2 ساعت هم صبر کردم ولی نصب نشد
-
-
دروود
جوملا رو از کجا دریافت کردید ؟!
چه ورژنی ؟!
ورژن ومپ چند هست ؟! با چه سیستم عاملی ؟!
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)