-
مشخصه ماژول و قالب خراب؟
سلام دوستان شبتون بخیر. من تازه کارم. یه سوالی داشتم؛ من 8-9 تا ماژول و 4 تا قالب از کسی به قیمتی خریداری کردم. در تمام قالب ها نوشته شده رایگان و جوملای فارسی- ماژول ها هم به شکل رایگان در سایت وجود داشت. کسی که اینها را خریداری کردم گفته که ماژول ها و قالب های رایگان پس از چند وقت استفاده اذیت می کنه... اسپم ارسال می کنه و.... می خواستم در این مورد بیشتر بدونم. یعنی اطمینانی به ماژول ها و قالب های رایگان نیست؟ اگر هست از کدوم سایت می تونم با خیال راحت تهیه کنم؟ و تفاوت مايول و قالب مشکل دار با .... را چطور می تونم تشخیص بدم؟ ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2014 10:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از شما سو استفاه شده است
قالب های رایگان رو از شرکت های معتبر طراح قالب می تونید راحت تهیه و دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب هایی که نوشته از زبان های RTL پشتیبانی میکنه به صورت خودکار پس از نصب زبان فارسی راست چین می شوند
در مورد ماژول ها هم بدین شکل رایگان نه اذیت میکنه و نه اسپم می فرسته الا از سایت های نال کننده قالب دریافت کنید
سری به این سایت ها بزنید و نسخه های نمایشی رو ببینید
مشکلی داشتید بیان بفرمایید
-
-
رضا جان ممنون از راهنماییتون. خیلی کمک کردید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)