-
كمك و راهنمايي در ساخت يك قالب
سلام دوستان
با زحمت فراوان و پس از مطالعه آموزش هاي ارائه شده در سايت دست و پا شكسته توانستم يك قالب براي مامبو درست كنم اما بنظرم اشكالات زيادي داره تا تكميل بشه و به همين دليل اين تاپيك رو زدم تا شما دوستان مشكلات من رو متذكر بشيد و با راهنمايي هاي خودتون كمكم كنيد تا بتوانم مشكلات اين قالب رو رفع كنم و اولين تجربه ساخت قالب مامبو رو داشته باشم.
1- قبل از هر چيز توجه شما رو به قالب اين سايت جلب مي كنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- حال دوستان توجه به نوع چينش ماژول ها و موقعيت اونها در صفحه اصلي جلب مي كنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب من هم يك همچين قالبي رو سعي كردم بسازم اما اشكالات فراواني دارم و بعضي ماژول ها رو هم يادم رفته كه موقعيت شون رو درست كنم اما همين رو لطفا يك نگاهي بهش بكنيد و اشكالاتم رو بگيريد.
3- خوب حالا به قالبي كه من در دريم ويور ايجاد كردم نگاهي بكنيد. قالب از راست به چپ هستش و موقعيت ماژول ها و .... مطابق با دستورات ايجاد قال مامبو در قالب تعريف شدند
4- و در آخر به تصوير زير دقت كنيد اول از همه انگاري قالبم از چپ به راست شده و دوم اينكه در موقعيت هاي مشخص شده هيچ مطلبي حتي بصورت پيش فرض درج نمي شود و مطالبي نظير آخرين اخبار - محبوب ترين ها- نظر سنجي و ... دقيقا بعد از اتمام قالب و در انتهاي ان نمايش داده مي شوند
حالا از شما استاتيد محترم طلب كمك و راهنمايي دارم و اميد وارم تا اشكالات من رو متذكر بشيد و كمك كنيد تا بتوانم اين قالب رو طراحي كنم و مشكلات رو حل كنم . در انتها نمونه قالب طراحي شده را جهت مشاهده شما گراميان در اين پست قرار مي دهم.
براي دانلود به انتهاي صفحه رفته و 30 ثانيه صبر كنيد.
با تشكر از شما دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-10-2007 07:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : كمك و راهنمايي در ساخت يك قالب
خوب
1 نکته!
مین بادی کجاست؟!؟!؟!؟؟؟؟
دوم اینکه بجای اسمهایی مثل welcome - reseller & ...
سعی کن از user 1 - 9 استفاده کنی! اینطوری بهتره!
1 سوال! این قالب رو خودتون طراجی کردید یا دستکاری از یه قالب دیگه هست!
-
-
[quote author=محمد link=topic=5163.msg31555#msg31555 date=1173627392]
خوب
1 نکته!
مین بادی کجاست؟!؟!؟!؟؟؟؟
دوم اینکه بجای اسمهایی مثل welcome - reseller & ...
سعی کن از user 1 - 9 استفاده کنی! اینطوری بهتره!
1 سوال! این قالب رو خودتون طراجی کردید یا دستکاری از یه قالب دیگه هست!
[/quote]
محمد جان
مين بادي رو در فايل index.php قرار داده بودم. شايد متوجه اين دستور نشديد.(دستورش همينه ديگه
کد:
<?php mosMainBody(); ?>
)
توي مامبو user ها از 1 تا 8 تعزيف شدند من نمي دونم براي استفاده از user هاي 9 به بالا بايد چطور براي سيستم تعريفشون كرد
اين قالب رو از صفر خودم درست كردم البته اين نكته رو هم بايد بگم كه يه كپي از سايت ايران ترانسفو هستش و چون از قالبش خوشم اومد فكر كردم اولين تجربه ساخت قالبم رو با قالبي كه دوسش دارم شروع كنم
-
-
قالب بسیار زیبایی درست کردی
من وقت نکردم قالب رو دقیق بررسی کنم.
اما شما میتونی در مدیریت مامبو اسم ماژول دلخواه رو تعریف کنی
آموزشهای سایت به این نکته اشاره داشتند
در هر صورت بهتره استاندارد کار کنی و اسمهای درستی رو انتخاب کنی 
-
-
آقا كسي هست تو اين سال نويي به ما يك ككي كنه اخه هنوز من موفق به اشكال گيري و درست كردن كامل اين قالب نشدم
-
-
بهرته شما نصب کنین و آنلاین با چند تا مطلب فرضی این عیب یابی رو انجام بدید
اونجوری خیلی مشکلات رو میشن
-
-
آقا به خدا من با اين قالب خيلي كلنجار رفتم اما نتونستم درستش كنم. كسي هست كه بتونه كمكم كنه و قالبم رو درست كنه و اشكالات قالبم رو بگيره و برام بفرستش. خيلي لازم دارم كه بدونم چطور ميشه همچين قالب هايي رو براي مامو درست كرد. بارها و بارها راهنماي ها رو مطالعه كردم اما باز هم موفق نشدم
-
-
سلام
قالب رو آپلود کن و لینکش رو اینجا بذار .
من یا دیگر دوستان به شما کمک میکنیم
یا علی
-
-
سلام جناب فيروز مندان. با تشكر از بذل عنايت و توجه شما به بنده حقير. به روي چشم فايل هاي مربوطه آپلود شد و به پيوست به حضورتان تقديم مي گردد. اميدوارم تا كمك شما بالاخره متوجه مشكلات و اشكالات خود در ساخت قالب هاي مامبو شوم.
فايل قالب مربوطه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت دانلود طفا به پاين صفحه مراجعه نموده و چند ثانيه تحمل بفرماييد
تصاوير قالب:
1- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
4- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبلا از توجه شما تشكر و قدرداني مي كنم
-
-
سلام
اشکان جان این قالب که در حال حاضر روی سایت iran-transfo.com هست
!؟
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)