-
یک سوال مهم درمورد طراحی یک سایت خاص
سلام خدمت اساتید محترم.امیدوارم که خوب و سلامت باشید.
ببخشید دوستان اگه سوالمو جای بدی مطرح میکنم. من قصد دارم یک سایت طراحی کنم که وقتی واردش میشیم چندتا ایکون و گزینه داشته باشه دقیقا مثل پایگاه اطلاع رسانی پلیس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بعد از اونم یه بخشی داشته باشه که فرم های خاصی رو بذاریم که مثلا یکی میخواد یه کلاس برگذار کنه و بیاد فرم مربوطه رو پر کنه و برامون بفرسته بعد از پر کردن فرم و ارسال اون یه کد رهگیری بهش داده بشه که مثلا برای اطلاع از نتیجه درخواست 24 ساعت دیگه مراجعه کرده و با وارد کردن کد رهگیری نتیجه درخواستتون رو ببینید.
حالا سوال اصلی من اینجاست که این کارها با جوملا شدنی هستش؟؟؟؟ به جز جوملا از چه مدیریت محتوایی استفاده کنیم برای این کار؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-22-2014 10:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
anonymous
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام خدمت اساتید محترم.امیدوارم که خوب و سلامت باشید.
ببخشید دوستان اگه سوالمو جای بدی مطرح میکنم. من قصد دارم یک سایت طراحی کنم که وقتی واردش میشیم چندتا ایکون و گزینه داشته باشه دقیقا مثل پایگاه اطلاع رسانی پلیس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بعد از اونم یه بخشی داشته باشه که فرم های خاصی رو بذاریم که مثلا یکی میخواد یه کلاس برگذار کنه و بیاد فرم مربوطه رو پر کنه و برامون بفرسته بعد از پر کردن فرم و ارسال اون یه کد رهگیری بهش داده بشه که مثلا برای اطلاع از نتیجه درخواست 24 ساعت دیگه مراجعه کرده و با وارد کردن کد رهگیری نتیجه درخواستتون رو ببینید.
حالا سوال اصلی من اینجاست که این کارها با جوملا شدنی هستش؟؟؟؟ به جز جوملا از چه مدیریت محتوایی استفاده کنیم برای این کار؟؟؟
سلام
دوست عزيز، ورودتونو به انجمن جوملا فارسي خيرمقدم عرض ميكنم
و در ادامه:
با يد عرض كنم مواردي كه فرمودين رو به راحتي ميتونين از طريق جوملا پياده سازي كنين
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
و در ادامه:
با يد عرض كنم مواردي كه فرمودين رو به راحتي ميتونين از طريق جوملا پياده سازي كنين
موفق باشيد
خیلی ممنونم....دوست عزیز این الان تبدیل شده به یک کابوس برای من
( واقعا همچین چیزی میشه؟؟؟ ضمن اینکه به سایت اطلاع رسانی پلیس هم نگاه کردید میخوام از این هم الگو برداری کنم چون ایندکسش واقعا عالی هستش
-
-
[QUOTE=elyastel;271405]سلام
و در ادامه:
موفق باشيد[/Q
اگر مشهد تشریف داری برای طراحی سایت به طراح نیازدارم لطفا اگر اشنای وارد به طراحی و سو دارید معرفی کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)