:'(من تازه کارم لطفا بهم کمک کنید :'(
--------------------------------------------
اگه میشه بگید چه طوری میتونم logo سایتم رو عوض کنم.
** پ.ن : عنوان شما ویرایش شد .

:'(من تازه کارم لطفا بهم کمک کنید :'(
--------------------------------------------
اگه میشه بگید چه طوری میتونم logo سایتم رو عوض کنم.
** پ.ن : عنوان شما ویرایش شد .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
منظورتون قالبه سایت مامبوئیتونه؟
سلام
اول به شما خوش امد می گم و امیدوارم از استفاده از مامبو لذت ببرید
ولی باید بگم بهتره اول قوانین انجمن را می خوندید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و حالا جواب شوال شما3) ¦nbsp;کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
شما کدام لوگو را می خواهید تغییر بدید لوگو قالب سایت یا ...
یا علی/خداحافظ
سلام
ورودتون رو به انجمن تخصصی مامبولرن خوش آمد میگم .
لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید . ==> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.ابتدا در انجمن جستجو کنید ، اگر به جواب خود نرسیدید اقدام به باز کردن تاپیک جدید کنید .5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.
جواب سوال شما بستگی داره که از چه قالبی استفاده میکنید . اما در هر صورت شما باید تصویری که در شاخه templates/yourTemplateName/Images هست را تغییر بدید .
یا علی
[quote author=زهره link=topic=620.msg3176#msg3176 date=1142751504]
منظورتون قالبه سایت مامبوئیتونه؟
[/quote]
نه
خود غالب سایت یه آرم و یک نوشته داره که اونو ادیت کردم و میخوام بجای آرم اولی آرمی که خودم درست کردم بیاد.
مر30
برای اینکار باید قالب را ویرایش کنید
فایل index.php قالبی را که قصد دارید لوگوی اون را عوض کنید با یک ویرایشگر مثل dreamweaver باز کنید و آن آرم را حذف کنید و تصویر مورد نظر خود را آنجا قرار دهید
مرسی از کمک سریعتان![]()
سلام
آقا من لوگو صفحه اول را می خوام دلیت کنم نمیشه چون می خواهم لوگو دیگه ای را جانشین کنم از کمک شما ممنون
سلام..
برای اینکار باید قالب را ویرایش کنید .. شما آدرس سایتت رو بزار لطفا .. این کار رو از index.php باید انجام داد در بعضی قالب ها هم از css .. میتونین فایل عکس رو هم ویرایش کنین ..
چه خوب بود که یک تاپیک جدید باز میکردین ! ;D
سلام
درود بر تمام انسانهای با معرفت
من از دیروز که عضو این انجمن شدم واقعا دارم حال می کنم چقدر زود جواب می دهند بازم متشکرم
آدرس سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه پسورد می خوای بدم
بازم متشکرم از جواب شما....
علاقه مندی ها (Bookmarks)