-
نحوه ذخیره کردن سایت طراحی شده؟؟!!
با سلام
دوستان من 2 تا سوال دارم برام مهمه نمیتونم ویندوزمو عوض کنم یکی منو راهنمایی کنه ثوابی ببره...
1) من یه سایت با جوملا طراحی کردم حالا xampp تو درایو c هستش میخام ویندوزمو عوض کنم اینو این سایتی که طراحی کردمو چطوری ذخیره کنم که بعد از اینکه
ویندوزمو عوض کردم مشکلی براش پیش نیاد؟؟؟ بازم localhost بزنم سایتم بالا بیاد؟؟ این سایته هنوز اپلود نشده ....
2)سوال دوم اینکه من میخام الان این سایت طراحی شدمو ببرم تو لپ تاپ دوستم براش نشون بدم چطوری این کار رو انجام بدم یعنی هم تو لپ تاپ اون باشه هم من؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-03-2014 07:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای انتقال می تونی از بسته نصبی استفاده کنی
واسه خودتونم می تونی
یه بسته نصبی درست کن
موفق باشی
-
-
خیلی ممنون لطف کردی امتحان میکنم نتیجشو میگم متشکرم....
-
-
دروود
اون کار یه مقدار سخت میشه برای شما که ابتدای راه هستید
راه حل بهتر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
من از این راهنماییها نتونستم استفاده کنم یکی نیس بهم بیشتر کمک کنه؟؟
من یه سایت تو لوکال هاست لپ تاپم طراحی کردم حالا میخام اینو به لپ تاپه دوستم منتقل کنم
تا تو سیستم دوستمم این سایت بالا بیاد و اون هم بتونه تغییراتی توش بده...
من این کار رو چطوری میتونم انجام بدم لطفا راهنماییم کنین ...
با تشکر ...
-
-
پوشخه جوملا رو از روی لپتاپ خودتون به سیستم دوستتون منتقل کنید.
بعد روی سیستم خودتون به مسیر localhost/phpmyadmin برید قسمت export نام پایگاه داده رو انتخاب کنید بعد go
روی سیستم دوستتون همین مسیر قسمت import پایگاه داده ای که از خودتون export کردید رو انتخاب کنید go
ضمنا باید روی سیستم دوسستون یکی از نرم افزارهای wamp-xampp-easy php نصب باشه.
لینک بالا که دوستمون گذاشته همیناست میخوندید بیشتر متوجه میشدید
موفق
-
-
یه راه ساده تر اینه که افزونه Akeeba Backup رو نصب کنید و از سایت بک اپ بگیرید و بک رو که به صورت یک بسته نصبی هست در سیستم جدید نصب کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
najafi
یه راه ساده تر اینه که افزونه Akeeba Backup رو نصب کنید و از سایت بک اپ بگیرید و بک رو که به صورت یک بسته نصبی هست در سیستم جدید نصب کنید
میتونید این افزونه دوست داشتنی رو از این لینک دانلود کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)