-
ایجاد صفحه جدید
سلام دوستان من می خواهم از روی یک کلمه لینک بدم به صفحه ای که دارای پوزیشن یا موقعیت باشه تا بتونم در موقعیتهای مختلفش ماژولی که مستقیما مطالبو نشون میده بذارم ممنون میشم اگه بهم بگین چطور باید اینکارو انجام بدم لینک دادنشو بلدم ولی اینکه نمیدونم چطور صفحه جدید رو ایجاد کنم نمیدونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-04-2014 08:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما یک مجموعه جداگانه بسازید
یک مطلب که می خواهید در اون صفحه نمایش داده بشه رو وارد کنید و بسازید / به مجموعه ای که ساختید لینک و ربط بدید
نیاز دارید یک منو بسازید که به اون مجموعه یا مطلب مرتبط بدهید می تونید منو رو در سایت نمایش ندید و همینجوری فقط ایجاد کنید
حال ماژول هایی که می خواهید در اون صفحه داشته باشید رو ایجاد کنید و در موقعیت های دلخواه قرار بدید سپس در قسمت دسترسی و حالت نمایش رو فقط برای منویی که ایجاد کرده اید قرار بدهید
لینک صفحه رو هم از منویی که ساخته اید می تونید بگیرید
همیشه نام مستعار رو برای منو ها وارد کنید
-
-
دوست عزیزم من این کارهارو انجام دادم اما در صفحه جدیدی که باز میشه فقط یک مطلب هست و اون صفحه وقتی tp رو میزنم position نداره البته زیرش نوشته قبلی بعدی که وقتی ماژولهای دیگه رو بهش لینک میدم باید روی بعدی کلیک کنم تا یکی یکی نشون بده من میخوام ماژولهام در یک صفحه نمایش داده بشه البته وقتی نوع منو رو بلاگ انتخاب میکنم تا 5 تا رو تو یک صفحه نشون میده ولی منویک مطلب خاص نه
-
-

نوشته اصلی توسط
parimehr
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان من می خواهم از روی یک کلمه لینک بدم به صفحه ای که دارای پوزیشن یا موقعیت باشه تا بتونم در موقعیتهای مختلفش ماژولی که مستقیما مطالبو نشون میده بذارم ممنون میشم اگه بهم بگین چطور باید اینکارو انجام بدم لینک دادنشو بلدم ولی اینکه نمیدونم چطور صفحه جدید رو ایجاد کنم نمیدونم
سلام
برای لینک دادن به کلمات من خودم از ادیتور jce استفاده کردم.
به این صورت که کلمه رو انتخاب میکنی و از قسمت ابزارها لینک دادن رو انتخاب میکنی و بقیه اش مشخصه.
-
-
من هم لینک دادن رو با همین روش انجام میدم ولی مشکلم در قسمت صفحه ای هست که پس از ایجاد مجموعه ومنو درست میشه من با منو یک مطلب خاص وقتی یک صفحه ایجاد میکنم موقعیت نداره ووقتی ماژول دیگه ای به این منو لینک میدم باید دکمه قبل و بعد را که در زیر صفحه ایجاد میشه بزنم تا به ترتیب نشون بده وکامل همه رو در یک صفحه نشون بده
-
-
-
-
چرا خودتون رو گیچ کرده اید !
موقعیت ها رو در صفحه اول شناسایی کنید !
با دستور تی پی که گفتید
ماژول ها رو قرار بدید و دسترسی نمایش رو محدود به منویی کنید که به صفحه مورد نظر لینک داده اید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)