سلام
چطور میشه ظاهر سایت و قالب رو در مرورگرها و سخت افزارهای مختلف روی یک سیستم چک کرد؟
مثلا ببینیم که ظاهر سایت در pad، موبایل و ... چطوره؟
آیا برنامه ای هست که اینها رو شبیه سازی کنه؟
ممنون

سلام
چطور میشه ظاهر سایت و قالب رو در مرورگرها و سخت افزارهای مختلف روی یک سیستم چک کرد؟
مثلا ببینیم که ظاهر سایت در pad، موبایل و ... چطوره؟
آیا برنامه ای هست که اینها رو شبیه سازی کنه؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
woorank نصب کنید
برای فایرفاکس که یه آنالیز از سئو میده براتون بد نیست
انتها انتهای آنالیز
Responsive بودن قالبتون بهتون نشون می ده
ممنوننوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی من اطلاعات دقیق تر میخوام. این سایت فقط از لحاظ اندازه صفحه نمایش ظاهر سایت رو نشون میده
مخاطبان سایت میگن که در ابزار ipad که سیستم عامل اون ios هست سایت درست نمایش داده نمیشه
اولا میخوام خودم این رو به صورت شبیه سازی شده در کامپیوتر ببینم و اینکه بتونم مشکلش رو برطرف کنم
لطفا اساتید راهنمایی کنن
کسی راه حلی نداره؟؟؟نوشته اصلی توسط shafiei [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نهایت دقت
تمام مدل ها رو داره
موفق باشی
ممنون.نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این سایت در تبلت ios سایت رو درست نشون میده ولی به طور واقعی فرق داره ولی درکل سایت خوبیه
یه سوال
کلا برای اینکه در سیستمهای مختلف و با اندازه های سایت به درستی نشون داده بشه چیکار میشه کرد؟
سلام
باید قالب به صورت واکنش گرا طراحی کنید
بهش می گن تکنیک واکنش گرایی
responsivee
موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)