-
خطای "خطا در بارگزاری اطلاعات فید"
سلام و خسته نباشید
در جوملا 2.5 در صفحه اصلی بالای ماژول گلوبال نیوز ( البته مطمین نیستم مربوط به همین ماژول باشه ) پیغام قرمز رنگی نمایش داده میشه تحت عنوان " خطا در بارگزاری اطلاعات فید "
طبق سوالهای قبلی دوستان خبرخوانها رو هم غیرفعال کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست . ممنون میشم کمک بفرمایید ... آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قابل مشاهده است .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2014 02:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به مدیریت همون ماژول برید و در بخش انتخاب مجموعه و مطالب باید جایی واسه ار اس اس و فید تیک زده شده باشه
در بخش مجموعه ها هم برید و بازبینی کنید
-
-
با تشکر از شما ولی متاسفانه چیزی پیدا نشد،ماژولهای خبرخوان هم که از پیش غیرفعال کرده بودم ... راهنمایی دیگه ای امکانش هست بفرمایید ؟
-
-
یک اتفاقی که الان افتاد اینه که متوجه شدم با غیرفعال کردن parsa global news که تنها ماژول موجود در اون موقعیت هست هم باز همچنان این ماژول نمایش داده میشه...دیگه واقعن دارو شاخ در میارم
-
-
به احتمال زیاد مشکل از ماژوله فکر کنم بد استرینگ ها و زنجیر ها و یا ترجمه ها رو قرار داده باشند نیاز به بازبینی تمام فایل های هسته ماژول دارید یا اینکه یک ماژول دیگه نصب کنید و امتحان کنید تا متوجه بشید اشکال از کجاست
-
-
مساله اینه که در حال حاضر اصلن نمیتونم از شر این ماژول خلاص شم حتی اگه بخوام عطاشو به لقاش ببخشم...داستانی شد
-
-
دروود
مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف > مدیریت
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف > مدیریت
در پناه ایزد
حذف هم كردم اين ماول رو ولي همچنان اين ارور پابرجاست .
-
-
phpmyadmin > در جداول دیتابیس بگردید و جدول این افزونه رو بیابید و مقدار مقابل اون رو 0 قرار بدید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)