-
مراحل فارسی سازی یک قالب جوملا انگلیسی زبان ورژن 3
بنده طبق آموزشی که در دانش نامه سایت قرار داشت تک تک مرحله رو بادقت کامل انجام دادم که در این بین به چند سوال برخوردم
یک اینکه در قسمت نخست فایل index.php که در پوشه اکسترکت شده ی themplate بنده هست رو طبق مقادیر داده شده ی
<?php if($this->direction == 'rtl') : ?>
<link href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<?php else: ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>
در دانشنامه قبل از بسته شدن head جایگزین کردم سوال بنده اینجاست که جای درست این کد رو paste کردم ؟
دو نمونه عکس از notepad که در حال اجرای index.php بوده را برایتان گذاشتم که ببینید آیا این مکان برای قرار دادن کد بالا صحیح هست؟

ویرایش توسط b.i.d.a.d : 12-06-2014 در ساعت 05:14 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2014 05:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
طبق آموزش مرحله دوم به گفته همین دانش نامه متن زیر می باشد
کد:
قالبهای جوملا عمدتا از یک فایل css به نام template.css استفاده میکنند برخی از قالبها از فایلهای css بیشتری استفاده میکنند که مسلما برای تبدیل کردن آن قالبها به یک قالب راست چین باید تمام این cssها را ویرایش کنیم. وقتی بنا داریم یک قالب LTR را به RTL تبدیل کنیم باید در ابتدا یک کپی از فایل template.css بگیریم و نام آنرا template_rtl.css بگذاریم. در این آموزش هر کجا که قرار شد دستوری به css اضافه کنیم یا css را ویرایش کنیم منظورمان ویرایش فایل template_rtl.css است .
اما در قالب انگلیسی زبان بنده در پوشه css خودش به طور پیش فرض فایل template_rtl.css را داشت نتیجتا بنده چنین فایلی رو ایجاد نکردم و مستقیما همه تغییرات تا آخر رو روی همون فایل template.css انجام دادم
و به فایل template_rtl.css دستی نزدم آیا اینکار بنده چیزی رو از قلم ننداخته و درست پیش رفتم؟
-
-
مرحله بعدی طبق دستور در دانشنامه اینطور نوشته شده که
کد:
body{
direction : rtl;
}
باید مقدار بالا در همان فایل template.css اضافه کنیم آنهم در بخش body {
منتهی این عبارت body { چندین بار در همین فایل قابل مشاهده هست یعنی چند عبارت عینا همین واژه در فایل وجود دارد
پس این سوال ایجاد میشه که باید عبارت direction : rtl; رو در تک تک زیر شاخه های body اضافه شود یا اینکه نه فقط اولین body که از بالا توسط find پیدا میشود را اضافه کنیم؟
-
-
قدم پنجم، بررسی و تغییر padding و margin
در قدم پنجم اینطور بیان شده که اعداد و مقادیر عبارت های " margin-right " و " padding-right " را با هم عوض و جا به جا کنیم
بنده اینطور برداشت کردم که جای padding-right رو با padding-left باید عوض کنم مقادیرش رو
و جای margin-right رو با margin-left آیا این کار بنده درست بوده و برداشت بنده صحیح بوده؟
-
-
قدم ششم، بررسی و ویرایش floatها
و در آخر اینکه قدم ششم اینطور بیان کرده که عبارت :left رو عینا جستجو کنید و هر بار این عبارت رو مشاهده کردید بی توجه به آنکه چه مقداری رو به روی اون هست تغییرش بدید به عبارت :right
تا اینجا درست اما در این بین عباراتی پیدا میشد به این صورت
;left: 0
;right: auto
با توجه به اینکه در دانشنامه به این قسمت اشاره نشده اما بنده اینطور برداشت کردم که جای عبارت left و right رو تغییر بدم و به صورت زیر در بیارم
;right: 0
;left: auto
آیا این پیش دستی بنده درست بوده یا خیر؟
-
-
1- اگر در پوشه سی اس اس قالب فایل هایی با نام rtl موجود می باشد شما نیاز به تغییر راست چین کردن مبانی ندارید
2- با نصب زبان فارسی خودکار راست چین می شود الا در بعضی فریم ورک ها که باید به تنظیمات قالب رفته و راست به چپ را انتخاب نمایید
3 - در مورد ارایه های چپ و راست left / right خیر نباید هر چی left وجود داره رو right کنید
باید سایت رو بالا اورده و با افزونه فایر باگ یا با راست کلیک بر روی موقعیت و متن مورد نظر inspect element زده و توابع رو دیده و همونجا در پنجره سمت راست پایین توابع را تغییر داده تا متوجه حالت چیدمان راست و چپ بشوید و سپس اگر درست بود در سی اس اس اصلی وارد نمایید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)