سلام
دوستان پیغام هایی که کاربران داخل فرم تماس با ما میفرستند کجا میره؟
من یه ئشهم داخل cpanel ساختم برای کاربر هم ایمیل رو میفرسته منتها نمیدونم پیغامهای کاربر کجا ذخیره میشن .
شما میدونید ؟![]()

سلام
دوستان پیغام هایی که کاربران داخل فرم تماس با ما میفرستند کجا میره؟
من یه ئشهم داخل cpanel ساختم برای کاربر هم ایمیل رو میفرسته منتها نمیدونم پیغامهای کاربر کجا ذخیره میشن .
شما میدونید ؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
پیامها به ایمیلی که برای فرم تماس تنظیم کردید فرستاده میشه.
سلام
شما ایمیل می سازی
از طریق وب میل می تونی دسترسی داشته باشی
yoursite.com:2095
مثالبرای سی پنل
ورود می کنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پسورد می زنی می ری داخل
این میشه وب میل شما
حالا قبلش ، شما باید از داخل تنظیمات کلی وب میل فعال کنید
اگر هم از کامپوننت یا ماژول خاصی استفاده می کنید امکان داره داخل اونم یه سری تنطیمات داشته باشه
موفق باشی
سلامنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون که پاسخ دادید
اول بگم من وارد این yoursite.com:2095 آدرس شدم ولی بعد از وارد شدن جایی ندیدم که پیغمی که کاربران برای من گذاشتند ثبت شده باشه.
دوم اینکه صاحب این سایت کسی دیگه هست که اطلاعات زیادی به کامپیوتر نداره و رفت به این مسیر yoursite.com:2095 کار سختی براشون هست.
منظورم اینه راهی نداره از داخل محیط جوملا بشه پیغامها رو خوند.
با تشکر
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ؟
سلام
دوست عزیز مسیری که به شما معرفی کردم مسیر وب میل،جای yoursite باید اسم سایت خودتون رو بنویسید
شما می تونید از نرم افزار outlook واسه دریافت ایمیل ها استفاده کنید
کافی که کانفیگش کنید
همین کار هم کردم وارد هم شدم و لی قسمتی به نام صندوق دریافت یا همچین چیزی نبود که بتونم ایمیل های دریافتی رو ببینم.نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
Read Mail Using ........ چیزی تقریباً نیست ؟
سلامنوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویری که بعد از ورود میده اینه
![]()
با سلام
خوب این تصویر اینه:
به صورت پیش فرض برای سی پنل ها سه تا نرمافزار برای مشاهده و کار با ایمیل های دریافتی وجود داره و شما میتونید خودتون هم نصب کنین براش....
توی تصویر بالا روی هرکدوم از نرم افزارا کلیک کنید باز میشه و هرکدوم یه محیط با ویژگی های خاص داره شما ببینید با کدوم راحت ترین اونرو برای همیشه فعال کنید تا بصورت اتوناتیک دیگه اون برنامه باز بشه اینکار با زدن Enable Autoload فعال میشه...
وقتی شما واردش شدین inbox رو هم خواهید دید...
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)