-
عوض کردن کلی وب سایت و نحوه نگه داشتن لینک های ایندکس شده در گوگل و از بین نرفتن سئو
سلام
دوستان من یک وب سایت در جوملا 1.5 دارم که می خواهم دوباره یک وب سایت جوملا 2.5 از ابتدا نصب و گروه بندی و منو های جدید و متفاوت با وب قبلی ایجاد کنم
حال برای اینکه سئو وب سایتم و صفحات و مطالب قبلی ام که در گوگل ایندکس شده به مشکل نخوره باید چکار کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنید
سوال دیگه اینکه دوستان جوملا 2.5 نصب کنم یا 3؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-08-2014 09:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1 - جوملا 2.5 چند ماه دیگه مثل 1.5 به زباله دان خواهد پیوست
2- می تونید از بانک اطلاعاتی بک اپ بگیرید و مانند روش و اموزش زیر عمل کنید که نیاز به دقت داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوست گرامی آقا رضا، من می خواهم از نو وب خود را بسازم چون توی منو ها و مجموعه ها یک سری مشکلاتی دارم که باید رفع بشوند. ولی مطالب خود را که در گوگل ایندکس شده را نمی خواهم از بین بره. آیا روشی هست که سئو وب سایتم و لینک مطالب قبلی ام که در گوگل ایندکس شده به مشکل نخوره باید چکار کنم؟؟
یعنی اینکه اگر لینکی از گوگل کلیک بشه که مربوط به مسیر یک مطلب از وب قدیمی است در سایت جدید (که لینک آن مطلب عوض شده ) به همان مطلب لینک شود.
ویرایش توسط abbas56 : 12-08-2014 در ساعت 05:11 PM
-
-
شما دقت نکردید
اموزشی که شرح داده بودم دقیقا همه نیازهای شما رو بر طرف میکنه در صورتی که " نکته بین " باشید
جوملا جدید نصب کنید بک اپ بیارید ارتقا بدید مهم نیست تنها نیاز شما ایجاد مطالب و منو ها همنام با لینک هایی که در گوگل ثبت شده اند
این موارد را مد نظر داشته باشید
1- از جدول مطالب خود مانند اموزش پشتیبان بگیرید و بر روی جوملا جدید نصب کنید .. حال تمام کار شما ساختن منو وارتباطز به مجموعه هاست تا سئو شما ضربه نخوره
-
-
ممنون از جوابتان آقا رضا
ولی اگه من بخوام منوها را عوض کنم یا چند مطلی مختلف که از چند منو مختلف در سایت قدیمی لینک شده در سایت جدید در یک منو واحد بزارم. ان وقت چی ؟؟؟ دیگه منو ها همنام نیستند.
-
-
گوگل فقط لینک ها رو ثبت می کنه شما نیاز دارید همون اسامی مستعار در مطالب / در منو و مجموعه ها رو مانند سایت قبل وارد نمایید
مطالب مهم نیست و مشکلی پیش نمی اره
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)