سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: یک سوال پایه ای در رابطه با ایمیلی که هنگام نصب از ما می خواهد؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

یک سوال پایه ای در رابطه با ایمیلی که هنگام نصب از ما می خواهد؟

سلام. موقع نصب از من ایمیل مدیر رو می خواد. می دونم ایمیل چیه ها!!!! اما سوال من چیز دیگه ای هست.من وقتی اموزش های مربوط به هاستینگ و .... رو نگاه می کنم مثلا ایمیل مدیر رو این طور می نویسه "info@myjoomla.com " . من الان نمیدونم که این دقیقا چه نوع ایمیلی هست. هیچ شباهتی هم به یاهو و یا جیمیل نداره. یه توضیحی رو در رابطه با این قضیه می خواستم لطف کنید به من بدید. بهتره من در این فیلد ایمیل چه نوع ایمیلی رو وارد کنم؟ ایا باید قبل از علامت @ حتما عبارت info قرار بگیره؟ ممنون میشم این شبهات رو برام برطرف کنید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 376 بار در 320 ارسال
    سلام

شما ايميل خودتون قرار بدين
    من الان نمیدونم که این دقیقا چه نوع ایمیلی هست. هیچ شباهتی هم به یاهو و یا جیمیل نداره. یه توضیحی رو در رابطه با این قضیه می خواستم لطف کنید
    در مورد سوالتون هم بايد عرض كنم اونا webmail هستند و فرق عمدشون با سرويس هاي ايميل عمومي مثل ياهو و جيميل اينست كه شما با توجه به هاست و دومين خودتون ايميل اختصتاصي ميتونيد بسازيد

موفق باشيد

4. کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم.الان اگر من ایمیل خودم رو در اونجا ثبت کنم. حالا در قسمت تماس با ما و اون فیلد تماس با ما که قراره بذارم کاربر زمانی که می خواد از طریق اون فیلد تماس با ما پیغامی رو بفرسته اون پیغام ایا به همون ایمیلی که موقع نصب وارد کردم ارسال میشه؟ ببینید مثلا خیلی از سایت ها هستند که در قسمت تماس با ما یک فیلدی رو گذاشتند و پیغام از اون فیلد به ادرس هایی مشابه این ارسال میشه: " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " الان شما می گویید که در بخش ثبت نام ایمیل خودم رو ( یاهو و یا جیمیل) وارد کنم.اما چه طوری در قسمت تماس با ما یک فیلدی بسازم که پیغام کاربر رو به همچون ادرسی " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " بفرسته؟ به طوریکه پیغام رو بشود در همون کنترل پنل دید؟ ایا مشکلی به وجود میاد تا در همون قسمت نصب جوملا ادرس وب ایمیل رو قرار بدهم؟ ممنون.

تشکر شده 376 بار در 320 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط joomlaa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم.الان اگر من ایمیل خودم رو در اونجا ثبت کنم. حالا در قسمت تماس با ما و اون فیلد تماس با ما که قراره بذارم کاربر زمانی که می خواد از طریق اون فیلد تماس با ما پیغامی رو بفرسته اون پیغام ایا به همون ایمیلی که موقع نصب وارد کردم ارسال میشه؟ ببینید مثلا خیلی از سایت ها هستند که در قسمت تماس با ما یک فیلدی رو گذاشتند و پیغام از اون فیلد به ادرس هایی مشابه این ارسال میشه: " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " الان شما می گویید که در بخش ثبت نام ایمیل خودم رو ( یاهو و یا جیمیل) وارد کنم.اما چه طوری در قسمت تماس با ما یک فیلدی بسازم که پیغام کاربر رو به همچون ادرسی " [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " بفرسته؟ به طوریکه پیغام رو بشود در همون کنترل پنل دید؟ ایا مشکلی به وجود میاد تا در همون قسمت نصب جوملا ادرس وب ایمیل رو قرار بدهم؟ ممنون.
    دوست عزير شنا ميتونيد در اونجا از وبميل هم استفاده بفرمائيد... نه اينكه لزوما" حتما" از جيميل و يا يا هو ميل استفاده كنيد

موفق باشيد