-
اموزش ساخت صفحات ویکی برای سایت
با سلام
خیلی از سایت ها صفحات مخصوصی به نام ویکی دارند
مثلا به جز سایت خودشون یک صفحاتی با این ادرس دارند
domain/wiki
کسی می دونه چطور میشخ برای سایت های جوملایی هم صفحات ویکی ساخت و یا اصلا کلا باید از یک سیستم مجزی استفاده کرد
اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره خواهش می کنم راهنمایی کنه
نمونه سایت
البته سایت جوملایی نیست و انجمن هست
http://www.applyabroad.org/forum/
صفحه ویکی همین سایت
http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-09-2014 03:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
با مدیا ویکی می تونی اینکار انجام بدی دوست عزیز
یه cms نصب می کنی
موفق باشی
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با مدیا ویکی می تونی اینکار انجام بدی دوست عزیز
یه cms نصب می کنی
موفق باشی
اموزشی از مدیا ویکی تو اینترنت فارسی نیست
کجا می تونم یک اموزش نصب و استفاده پیدا کنم؟؟؟
-
-
تو چه مسیری باید mediawiki-1.24.0 را اپلود و نصب کنم ؟؟
-
-
می تونی یک پوشه توی روت سایتت (public_html) بسازی به اسم wiki
بعد این اسکریپت رو توی اون استخراج کنی و نصب کنی..... بعد لینکش رو بزاری توی صفحات سایتت
-
کاربر مقابل از javadjan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
همین کار را کردم دوست عزیز ولی با این ارور مواجه شدم و دلیلش را هم نمی دونم چیه
اول تو یک پوشه بنام wiki اپلود کردم و اکسترکت کردم و ادرس سایت را با /wiki زدم که عکس پایین امد

سپس روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک که می کنم ارور زیر می اید
-
-
سلام
دوست عزیز باید این cms نصب کنی ، به هاست تیک بزن و بگو سرویس magic quotes برای شما غیر فعال کنه
تا بتونی نصب کنی
موفق باشی
-
کاربر مقابل از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
خب موفق شدم به مراحل نصب برسم
حالا آیا برای ویکی سایت دیتابیس جداگانه ای بسازم یا از همان دیتابیس سایت اصلی استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
موقع نصب یک سری هشدار هم می دهد ولی می شود نصب کرد این هشدار ها چی هستند؟؟؟
بررسیهای محیطی
برای فهمیدن اینکه این محیط برای نصب مدیاویکی مناسب است، اکنون بررسیهای اساسی انجام خواهدشد. اگر به دنبال پشتیبانی در چگونگی تکمیل نصب هستید،به یاد داشته باشید این اطلاعات را بگنجانید.
پیاچپی 5.3.29 نصب شدهاست.
هشدار: PHP's [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فعال است.ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی شود، مخصوصاً اگر از ارسال پرونده استفاده شود و math پشتیبانی شود.
هشدار: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید],[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را نتوانست پیدا کند.ذخیره شی فعال نیست.
جیانیو دیف۳ پیدا نشد.
Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in/home4/sportway/public_html/wiki/includes/GlobalFunctions.php on line 2484
گرافیکهای جیدی ساخته شده در کتابخانه پیدا شد.اگر ارسالها را فعال کنید تصویر کوچک فعال خواهدشد.
کنترل نسخهٔ نرمافزار گیت پیدا نشد.
از اسم سرور "http://sportway.ir" استفاده کنید.
از اسم سرور "http://sportway.ir/wiki" استفاده کنید.
Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home4/sportway/public_html/wiki/includes/installer/Installer.php on line 1011
هشدار: فهرست پیشفرض ارسالهای /home4/sportway/public_html/wiki/images/ شما برای اجرای متون دلخواه آسیبپذیر است.اگرچه مدیاویکی همهٔ پوشههای ارسال شده را برای خطرات امنیتی بررسی میکند، پیش از فعالسازی ارسالها، بسیار به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توصیه شدهاست.
برای یونیکد عادی از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید.
هشدار: نسخهٔ نصب شدهٔ پوشهٔ یونیکد عادی از ورژن قدیمیتر کتابخانه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده میکند.اگر کلاً علاقهمند به استفاده از یونیکد هستید باید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
سوهُسین نصب شدهاست و پارامتر جت length را به 512 بایت محدود میکند.قسمت بارکنندهٔ منبع مدیاویکی پیرامون این محدوده کار خواهدکرد، اما عملکرد آن را پایین میآورد. اگر به هیچ وجه ممکن نیست، باید suhosin.get.max_value_length را به ۱۰۲۴ یا بالاتر در php.ini تنظیم کنید، و
$wgResourceLoaderMaxQueryLength را به مقدار مشابه در LocalSettings.php تنظیم کنید.
-
-
دیتابیس جدید و یوزر جدید ساختم و
موقع وارد کردن اطلاعات دیتابیس به چنین اروری برخورد می کنم هر کاری می کنم نمی تونم از این مرحله رد بشم
B connection error: Access denied for user 'sportway_wiki22'@'farvardin.mylittledatacenter.co m' (using password: YES) (5.9.16.47).
میزبان، نام کاربری و گذرواژه را بررسی کنید و دوباره امتحان کنید.
یک سوال دیگر
میزبان پایگاه داده را باید ای پی که وارد سی پنل میشم را وارد کنم یا نام ادرس دامین را ؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)