-
چرا رتبه alexa سایتم زیاد میشه؟! درخواست عاجزانه: تجربه "سئو"ی خودتون رو واسم بنویسید
سلام
من سایتی دارم که مدت یک ساله روش کار می کنم. در زمینه خلاقیته
مشکلی که باهاش دارم این بود که هر چقدر هم مطالب جدید و کاربر پسند میزارم داخلش و انشای 99 درصد صفحات هم خودم می نویسم و محتوای تکراری نیست.
مدت 4 ماه هست تقریباً که خیلی دقیق و حساب شده دارم پست میزارم اما میبینم رتبه alexaی من بین 33 تا 50 یا حتی 60هزار هم متغیره!!!!
واقعاً دیوونه م کرده. میخواستم هر کسی هر چیزی در مورد سئو می دونه بنویسه تا من انجام بدم ببینم واقعاً چرا من این همه مشکل دارم با سایتم؟!!! خیلی دارم روش انرژی می زارم.
البته اینم بگم که یه سری کارها مثل اینکه کاربر رو با سایتم درگیر کنم تا بمون مطالعه کنه و کار کنه با سایت خیلی کم انجام دادم اما واسش یه سری برنامه های خوب دارم که می دونم نتیجه میده
اما عاجزانه درخواست می کنم هر کسی هر تجربه ای داره بدون اینکه اون تجربه رو دست کم بگیره واسم بنویسه. من واقعاً نیاز به راهنمایی هاتون دارم
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-17-2014 12:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
هدفت از سایت چیه ؟
قالب سایتت بده .
-
-
دوست عزیز چطور میشه فهمید قالب یه سایت بده یا خوبه
-
-
Meta description : سایتت رو اصلاح کن
Headings : مطالب خوب پخش نکردی بیشتر رو h2 و h3 سعی کن مطالب پخش کنی تو headings های مختلف ، مهم تر ها رو بزار 1 ، اونای که فکر می کنی رو کلیک کمک می کنه
HTML ratio : اینو خیلی ها نادیده می گیرن ، سعی کن تو مطالبی که تو سایت میزاری فاصله الکی نباشه !!! متنی نباشه که مخفی باشه ، یعنی هم رنگ بک باشه تا کاربر نبینه، متن خودت بساز نه کپی یا پسو پیش کردن ، خیلی تو سئو کمک می کنه
XML Sitemaps : سایت مپ نداری ! یه اکانت وبمستر بساز ، یه سایت مپ هم بساز ، کمک می کنه تا صفحه هات تو گوگل ایندکس بخوره
Google™ Analytics : اینم که بخوای راه بندازی خیلی کمک می کنه تو سئو
یه دست هم به کد های قالبت بزن دوست عزیز
خود کد های قالب ، کد های اضافه و بی نیاز و پاک کن
در هر صورت برای بهینه سازی سایت خیلی باید دقت کنی و وقت بزاری
موفق باشی
-
-
قالب که داری استفاده می کنی yougrids یا همون امیر کبیر معروف خودمونه
ایرادی از قالب نیست !!!!
-
-
آره. قالب همونه.
بعضی چیزایی که گفتین رو متوجه نشدم. باید برم یکم تحقیق کنم دوباره می پرسم ازتون
فقط در مورد سایت مپ، منظورتون اینه که توی منوی سایت یه منوی سایت مپ بسازم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] : هدف سایت که توی درباره ما گفتم "رویش خلاقیته" یعنی روبرو کردن بازدید کننده با خلاقیتهای مختلف و رویش خلاقیتهای نهفته در اون بصورت غیرمستقیم و ناخودآگاه. اثر کوتاه مدت نداره. باید بلند مدت فکر کنی تا این سایت واست معنی پیدا کنه. البته بخشی از سایت هنوز راه اندازی نشده که باید اون بخشها هم اضافه بشه. و در مورد اصلی که درآمدزایی از سایت هم هست هنوز هیچ کار خاصی نکردم چون واقعاً از نظر سئو مشکل دارم. هیچ متنی تو سایت کپی نیست. شاید اپسیلون درصدش کپی باشه. باقی به قلم خودم و ترجمه خودم هست. از این نظر مشکلی نیست و این هم نمره مثبتی نیست البته، فقط باعث میشه نمره منفی نخوره سایتم. همین. ممنون که پیگیری کردی.
ممنون بابت توضیحاتتون
لطفاً هر چیزی به ذهنتون رسید حتمن مطرح کنید.
-
-
نقشه سایت xml (زبان نشانه گذاری قابل توسعه) در واقع یک فایل متنی حاوی تمام آدرس های موجود در سایت شماست. همچنین نقشه سایت (سایت مپ) شما میتواند اطلاعات متا هر آدرس از سایت مانند آخرین بروزرسانی، میزان اهمیت و نحوه ارتباط آن با صفحات دیگر را نیز شامل شود. وجود نقشه سایت روبات موتورهای جستجو مانند گوگل را راهنمایی میکند صفحات شما را بصورت بهتر شناسایی کند و همچنین از ایجاد صفحات جدید و تغییرات در صفحات قدیمی شما مطلع شود.
هیچ تضمینی وجود ندارد که با ساخت نقشه سایت xml صفحات شما بهتر ایندکس شوند ولی با داشتن نقشه سایت یا سایت مپ شانس بیشتری خواهید داشت.
واسه سایت مپ
هم کامپوننت هست که بسازی
هم دستی می تونی
هم سایت های هستند که واست می سازن
موفق باشی
-
-
یادم رفت اینم بگم .من تقریبا روزانه 4تا پست میزارم.
ولی همینجور داره الکسام میره بالا!!!!
این مدت حدوداً از 57هزار دوباره حرکت کرد به 64هزار.
در کل این مدته از 33هزار رسیده به 64هزار!!!
برخی اوقات بعضی از پستهام باعث میشه که یهو بازدید سایتم میرسه به 200 بازدید یا 100 تا.
اما وقتی روزای بعد تکرار نمیشه این موضوع یهو می بینم که الکسا هم داره یواش یواش میره بالا یهو یه روز میام می بینم بدجوری رفته بالا!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)