-
مشکل ایجاد شده با تغییر سرور سریعتر کمکم کنید فوری هست
سلام دوستان من سرور سایتم رو عوض کردم تمام اطلاعات رو هم آوردم روی سرور جدید ولی الان این ارور رو میده. تورو خدا زودتر کمم کنید آبرو سایتم داره میره.
اینم اروری که میده.
Warning: Unknown(/home2/sradesig/public_html/includes/version.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sradesig/public_html/includes/mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 475
Fatal error: (null)() [function.require]: Failed opening required '/home2/sradesig/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'

in /home/sradesig/public_html/includes/mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 475
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-21-2007 10:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل ایجاد شده با تغییر سرور سریعتر کمکم کنید فور
1- ورژن مامبوتون چيه؟ از كجا دانلود كردين؟
2- اين خطا را كجا مشاهده ميكنين ؟ آدرس سايت رو بدين.
در انجمن هم سرچ كنين فكر كنم اين مشكل قبلا رفع شده!
-
-
چک کنید ببینید این فایل هست یا خیر!
/home2/sradesig/public_html/includes/version.php
-
-
سلام دوستان فعلا دومین رو جابجا نکردم تا مشکلم رفع شه این فایل رو هم حتما چک میکنم ببینم هست یا نه و از ورژن 4.3.5 استفاده میکنم
-
-
سلام
شما براي اولين قدم به ورژن 4.6.1 منتشر شده توسط مامبولرن ارتقاء بديد
اگه مشكل باقي بود بفرماييد 
يا علي
-
-
مهمترین سوال؟
روی فایلها چه تغییری دادی که اینطوری شده؟
اگه تغیری در فایل ها دادی ممکنه ارتقا شکست بخوره
-
-
درست شد مسیر فایل ها اشتباه بوده.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مسیر در سرور قبلی:
کد:
/home2/sradesig/public_html/includes/version.php
که با انتقال به این سرور باید تغییر می کرد.
کد:
/home/sradesig/public_html/includes/version.php
موفق باشید
-
-
مرسی از کمک همتون اجرتون با امام رضا از همینجا دعاتون میکنم رو به حرم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)