با سلام
خطای fatal error class 'soapclient' not found را هنگام وصل شدن به وب سرویس دریافت می کنم
از wamp server استفاده میکنم.
soapclient فعال میباشد. تمام راه های گفته شده در نت را انجام دادم ولی باز این خطا را دارم.

با سلام
خطای fatal error class 'soapclient' not found را هنگام وصل شدن به وب سرویس دریافت می کنم
از wamp server استفاده میکنم.
soapclient فعال میباشد. تمام راه های گفته شده در نت را انجام دادم ولی باز این خطا را دارم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
نرم افزار skype باز هست ؟ ازش خارج بشید بعد ران کنید ومپ
در پناه ایزد
ممنون الان از کد زیر استفاده می کنمنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$WCFService_URL = 'http://.../HostedWcfService2/Service1.svc?wsdl';
try {
// Initialize the "standard" SOAP Options
$options = array('cache_wsdl' => WSDL_CACHE_NONE, 'encoding' => 'utf-8', 'soap_version' => SOAP_1_1, 'exceptions' => true, 'trace' => true);
// Create a connection to the WCF Service
$client = new SoapClient($WCFService_URL, $options);
if (!$client == null) {
throw new Exception('Could not connect to WCF Service');
}
// Set the WCF Service Parameters based on the argument values
$args = array('value' => 4);
// Submit the $params object
$result = $client->GetData($args);
// Check the return value, in this case the WCF Service Operation Contract returns "Success" upon a succesful insertion
// if ($result->GetDataResult === "Success") {
// return true;
// }
$error = $result->GetDataResult;
throw new Exception($result->GetDataResult);
} catch (Exception $ex) {
echo 'Error in WCF Service: '.$ex->getMessage().'<br/>';
return false;
}
ولی متغیر $client خالی(null) هست . مشکل از کجاست؟
با سلام
شما اولین کاری که باید بکنید ببینید اول سوپ شما فعال هست یا نه برای اینکار از تابع <?php phpinfo();?> استفاده کنین
یه فایل نوت پد توی لوکال مورد نظرتون ایجاد کنین تابع رو کپی کنین بعد روی save as بزنید save as type رو روی all بزارید با نام phpinfo.php ذخیره کنین بعد آخر آدرس سایتتون yoursite.com/phpinfo.php رو بزنید بعد یه صفحه باز میشه که حاوی اطلاعات زیادی هست..بگذریم دنبال soap باشین ببینین فعال هست یا نه
اگر نبود از طریق wamp تون فعالش کنین بعد تو همون صفحه دنبال دایرکتوری فایل php.ini بگردین... کافیه فقط php.ini رو فایند کنین بعد به محل مورد نظر برید فایل مربوطه رو باز کنین و دنبال extension=php_soap.dll باشید و علامت سیمکلون ; رو از اولش پاک کنین بعد سیوش کنین و بعد آپاچی رو ریستارت کنین دوباره برین توی php.info سوپ رو فایند کنین ببینین سرور و خود سوپ فعال هست یا نه؟
اگه فعال شد مشکل شما حله دیگه
کد بالا مشکلی نداره لطفا دستکاریش نکن![]()
موفق و موئید باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)