-
مشکل در استفاده از بسته فارسی ساز جوملا 3
سلام دوستان
من یک بسته نصبی و قالب خارجی رو گرفتم؛
حالا بسته فارسی ساز جوملا رو نصب کردم، بخش مدیریت مشکلی نداره و پس از انتخاب زبان فارسی، فارسی میشه منتها وقتی بخش سایت رو زبان فارسی انتخاب می کنم، خطای 404 (در صفحه اصلی) میده. (توی url خطای 1054) هستش؛ چه باید بکنم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-17-2014 06:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
آقا موضوع عوض شد؛ یعنی فعلا حل شد؛ نمی دونم چطوری ولی خودش کمی درست شد؛
یعنی از اون حالت خارج شد منتها منوها و ماژول هایی که توی زبان انگلیسی و البته زبان عربی هست توی منوی اصلی نیست.
یعنی الان فقط مطالب ویژه رو نشون میده و چندتا منو و بس!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
منم مشکلم مثل شماست منتهی نمیتونم بسته زبان فارسی رو نصب کنم این من رو کلافه کرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
دوستان خواهش می کنم وقتی سوالی رو مطرح می کنید یکم واضح تر توضیح بدید تا بتونیم کمک کنیم
شما یه سری ماژول داری که مثال تو زبان عربی نمایش داده میشه اما زبان دیگه نه ؟
-
-
آره؛
اولش که کلا سایت باز نمی شد؛
اما الان، سه تا گروه منو دارم، یکی برای انگلیسی، یکی برای عربی، و یکی هم منوی اصلی که به جز منوی خانه هیچ منوی دیگه ای نداره،
ماژول ها هم به همین صورت برای اون دو تا منو اختصاص داده شده اند منتها برای این منوی اصلی؛ که خب طبیعی اش اینه که منو بسازم و ماژول ها رو اختصاص بدم منتها گفتم سوال کنم که احیانا مرحله دیگه ای رو نباید انجام بدم؟ چون گاهی تا یه جای پیش میریم و بعد متوجه میشیم که اون ابتدا باید یه مسیر دیگه ای رو طی می کردیم و ...
-
-
با سلام مشکلاتتون رو یکم واضح تر مطرح کنین و اگر آدرس سایت هم بزارین بهتر میشه..
برای هر زبان ماژولتون رو باید بصورت جداگانه اختصاص بدین..
-
-
سلام به همه دوستان
من هم همچین مشکلی داشتم ، وقتی زبان دوم سایت رو فعال می کردم به خطای 404 صفحات بر میخوردم ، تا این که متوجه شدم که تغییراتی در قسمت تنظیمات SEO دادم و رفتم این تنظیمات رو غیر فعال کردم و مشکلم حل شد.
راه حل :
از قسمت تنظیمات > تنظیمات SEO > غیر فعال کردن (استفاده از mod_rewrite )
امید وارم به کارتون بیاد
-
-
سلام
مشکل شما مربوط به انتخاب زبان در قسمت منو ها است.
در جوملا 3 شما این امکان را دارید که برای هر زبان خاص مجموعه منو خاصی را نمایش دهید و یا منویی را برای همه زبانها فعال کنید.
اینکه برخی منو ها در قسمت انگلیسی نمایش داده میشوند اما در قسمت فارسی نیستند بدین معنی است که منو مورد نظر برای زبان انگلیسی ست شده.
برای حل مشکل در قسمت مدیریت جوملا >> مدیریت منو ها تنظیمات زبان را تغییر دهید و منو مورد نظر را برای تمام زبان ها ست کنید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)