-
Fatal error زمان استفاده از عنوان فارسی در mijopolls
سلام
امروز وقتی خواستم یک نظرسنجی در افزونه mijopolls ایجاد کنم با ارور زیر مواجه شدم
کد:
Fatal error: Call to undefined method fa_IRDate::setOffset() in /**/***/public_html/administrator/components/com_mijopolls/tables/poll.php on line 82
وقتی عنوان نظرسنجی را انگلیسی تایپ می کنم مشکلی نیست اما فارسی که تایپ کنم ارور بالارو می ده .
توی آدرسی هم که داده این کدها هست :
کد:
function bind($array, $ignore = '') {
if (MijopollsHelper::is15()) {
if (key_exists('params', $array) && is_array($array['params'])) {
$registry = new JRegistry();
$registry->loadArray($array['params']);
$array['params'] = $registry->toString();
}
}
لطفا راهنمایی کنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-31-2014 08:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کالکشن توابع جدول بانک اطلاعاتی که ایجاد می کنه رو بازبینی کنید باید utf8_general_ici باشه ( توابع جداول این افزونه )
-
-
-
سلام
رضا جان
Collation دقیقا روی utf8_general_ci ست شده 

روی دو سایت دیگه امتحان کردم یکی بدون مشکل عنوان فارسی رو درست نشون داد و یکی دقیقا همین مشکل رو به زد ، اونی که همین مشکل رو به هم زد بیشتر افزونه هاش با این سایت که مشکل براش بوجود اومده یکسانه .
احتمال می دهم با یک افزونه ای مشکل داشته باشه اما این که با کدومشون یکمی کارم رو سخت می کنه .
در هر صورت ممنون از لطفت ، بازهم اگر چیزی به ذهنت رسید لطفا دریغ نکن .
-
-
سلام به همگی
یک کپی از سایت ایجاد کردم و اولین افزونه را پاک کردم و تست کردم دیدم مشکل حل شده ، البته نام مستعار رو انگلیسی نوشته بودم .
بعد نام مستعار رو فارسی کردم دیدم دوباره مشکل دار شد .
افزونه ای رو که پاک کرده بودم رو نصب کردم و این دفعه نام مستعار انگلیسی و عنوان فارسی 
بدون مشکل نظرسنجی ایجاد شد .
علی رغم اینکه تنظیمات سئو رو انجام دادم اما توی این افزونه نمی توانم از نام مستعار فارسی استفاده کنم .
خب البته من به همین راضی ام چون تنها افزونه رایگان نظرسنجی برای جوملا 3 بود .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)