-
درخواست اسلاید شو مطالب شبیه این عکس ها
با سلام خیلی وقته که دنبال یک اسلاید شو مطلب خوب شبیه این چن تا عکس می گردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
چند وقت از این اسلاید شو استفاده کردم ولی اصالا ازش راضی نیستم
lof articles slideshow
هم عکس را ریسایز نمی کنه تو اسلیدرش و هم تیتر مطلب که زیاد میشه کلی ارور تو صفحه اصلی وب سایت میاد
یک اسلاید شو مطلب می خواهم شبیه یکی از این عکس ها که به این زیبایی و کاربردی باشه

خواهشا کمک کنید خیلی وقته می گردم تا حالا 100 تا اسلاید شو دانلود و نصب کردم ولی هیچ کدوم بدرد من نخورد خیلی از اسلاید شو ها هم که دانلود کردم برای گالری تصویر بودن و خودکار نمی شد یک مجموعه مطلب انتخاب کرد
من اسلاید شویی می خواهم که بشه مثلا مجموعه مطلب خاصی را انتخاب کنم و خودش به صورت اسلاید شو نشون بده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-24-2014 11:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
lof articles slideshow اسلاید شو مناسبی برای اینکار
اما اگه خیلی اذیتت می کنه می تونی از VTEM استفاده کنی البته تجاری !!! تقریباً شبیه همه اینها که بود داره
موفق باشی
-
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
lof articles slideshow اسلاید شو مناسبی برای اینکار
اما اگه خیلی اذیتت می کنه می تونی از VTEM استفاده کنی البته تجاری !!! تقریباً شبیه همه اینها که بود داره
موفق باشی
یک رایگان ممکن هست معرفی کنید تجاری به چه درد من می خوره
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کمکتون می کنه
موفق باشید
-
-
تمام اسلاید شوهایی که هست یا تجاری هستند یا فقط اسلایدر عکس هستند اسلایدری که مطلب را بیاورد پیدا نکردم
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)