-
مشکل اساسی در بک آپ اطلاعات (فوری)
با سلام. من چند روز پیش از اونجایی که هاست رو خریده بودم گفتم بک آپ روز جمعه رو واسم بازگردان کن. ولی وقتی بازگردان کرد، در شاخه ی public_html مواردی از قبیل configuration, robot, index و ... اصلا وجود نداره! وقتی هم سایت رو باز می کنم نوشته index of !!! به خود اون شرکت هم تیکت زدم اونا هم نمیدونم بلد نیستند یا چی هی بازگردان میکنن ولی دوباره همین اطلاعاتی که گقتم رو توش نداره. حجم سایت من قبل از بازگردان 205 مگابایت بود ولی الان شده 55 مگابایت و بقیش نمیدونم چی شده. خواهشا اگه کسی میتونه مشکل منو رفع کنه pm بده.
اینم از صفحه ی اول :
Index of /
.htpasswds/
administrator/
cache/
cgi-bin/
cli/
components/
images/
includes/
language/
libraries/
logs/
media/
modules/
pay/
pay2/
plugins/
templates/
tmp/
و اینم مدیریت:
Index of /administrator
Parent Directory
cache/
components/
help/
includes/
language/
manifests/
modules/
templates/
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-25-2014 08:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اول اینکه حجم بک آپ همیشه اندازه حجم اشغال شد که تو هاست نشون می ده نیست ! چون یه سری فایل تمپ و... هستند که تو بکاپ نیست !
بعدش فایل index و.... اینا نیستن ؟
شما یه چیزی رو تست کنید یه جوملا بریزید تو هاست همون نسخه ای که قبلاً بود ترجیحاً
چوشه install پاک کنید
فایل configuration رو بسازید و اطلاعات مربوط به دیتا بیس در اون فایل قرار بدید
ببینید سایت بالا میاد یا نه
نکته شما وقتی یه جوملا رو رو همون میریزی فایل های که مشترک جایگزین میشن فقط
موفق باشید
-
-
طبق عکس تمامی این چیزها رو داره! منم اطلاعات داخل اینها واسم خیلی مهمه! تو بسته ی جوملا هم همه ی اینها پوشه ها رو داره به غیر از اون آخریها مثل htaccesc.txt و پایینی هاش. البته configuration هم نداره.
عکس شاخه public_html من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عکس پوشه ی جوملا 2.5
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
دوست عزيز با وجود اين مطالبي كه دوست عزيزم جناب سيرتي بيان فرمودنند رو عملي بفرمائيد ، ببينيد مشكل حل ميشه يا خير!؟
ضمننا" از مديريت هاستتون سوال بفرمائيد بك آپ چه تاريخي رو باز گرداني كردند؟ شايد اين بك آپ مربوط به خيلي قبل تر باشه! و اونا بك آپ جديديتري هم در دسترس نداشته باشند!
موفق باشيد
-
-
یعنی یه جوملا 2.5 تو public_html اکستراکت کنم؟!! خب من اطلاعات قبلی نمیخوام پاک بشه. اینجوری خب پاک میشه اطلاعات قبلی!
-
-

نوشته اصلی توسط
ehsan13
یعنی یه جوملا 2.5 تو public_html اکستراکت کنم؟!! خب من اطلاعات قبلی نمیخوام پاک بشه. اینجوری خب پاک میشه اطلاعات قبلی!
خير...!
اولا" به اطلاعاتتون لطمه اي وارد نميشه!
ثانيا" اگه اتفاقي هم بيفته از اين وضعيتي كه باهاش دست بگريبون هستيد كه بدتر نيست!
موفق باشيد
-
-
الان اکستراکت کردم. صفحه اول رو باز کردم دیدم نوشته نصب جوملا!!!!! خب الان چیکار کنم؟!!! یعنی اطلاعات پرید که!!
-
-

نوشته اصلی توسط
ehsan13
الان اکستراکت کردم. صفحه اول رو باز کردم دیدم نوشته نصب جوملا!!!!! خب الان چیکار کنم؟!!! یعنی اطلاعات پرید که!!
دوست عزيز، لطفا" با عجله اقدام نفرمائيد
و به راهنمائيهاي حقير و ساير دوستان بيشتر دقت كنيد!
اگه بيشتر توج كنيد جناب سيرتي در بالا اشاره كردنند:
شما یه چیزی رو تست کنید یه جوملا بریزید تو هاست همون نسخه ای که قبلاً بود ترجیحاً
چوشه install پاک کنید
اگه به راهنمائيشون دقت كنيد، گفتند پوشه instalaton رو حذف بفرمائيد!!
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)