-
مشکل در زیرمنو ها ونحوه ی قرار گیری مطالب
سلام دوستان من چندتا مشکل داریم اول اینکه وقتی مطالب رو میزارم به این شکل میشن

و دوم اینکه چطور میتونم تو زیرمنوهام مطلب بزارم؟ و هردکدوم از زیرمنو هارو به چند بخش تقسیم کنم مثلا تو این عکس میخوام هم تو اخبار ایران مطلب باشه و هم خود زیزمنوی اخبار ایران به چند بخش تقسیم شه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-25-2014 09:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
-
-
بخش اول سئوالتون یعنی چی؟ منظورتون از این شکلی چیه؟ کجاش مورد داره. دقیقا بفرمایید
بخش دوم سئوالتون هم: وقتی که مطلبتون رو ساختید/ به بخش منوها رفته یک منو می سازید و به مطلب وصلش می کنید

بهتره که منوی اصلی اخبار رو از نوع Text Separator A text separator. قرار بدید و زیر منوها رو وصل کنید به یا مطلبتون و یا مجموعه خاص اون اخبار.
عنوان اصلی : اخبار
زیر منوها: اخبار علمی. اخبار فرهنگی. اخبار هنری و اخبار سیاسی
در قسمت Drop-Down Width باید مجموع پیکسل کل ستون هاتون رو جمع ببندید و اونجا قرار بدید. و در قسمت Column Widths هم باید ستونها رو با اون ابعادی که دادید بهش از هم جدا کنید.
-
کاربر مقابل از chamanchi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
chamanchi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بخش اول سئوالتون یعنی چی؟ منظورتون از این شکلی چیه؟ کجاش مورد داره. دقیقا بفرمایید
بخش دوم سئوالتون هم: وقتی که مطلبتون رو ساختید/ به بخش منوها رفته یک منو می سازید و به مطلب وصلش می کنید

بهتره که منوی اصلی اخبار رو از نوع Text Separator A text separator. قرار بدید و زیر منوها رو وصل کنید به یا مطلبتون و یا مجموعه خاص اون اخبار.
عنوان اصلی : اخبار
زیر منوها: اخبار علمی. اخبار فرهنگی. اخبار هنری و اخبار سیاسی
در قسمت Drop-Down Width باید مجموع پیکسل کل ستون هاتون رو جمع ببندید و اونجا قرار بدید. و در قسمت Column Widths هم باید ستونها رو با اون ابعادی که دادید بهش از هم جدا کنید.

خیلی ممنون
منظورم اینه که نمیخوام مطالب به اون صورت باشن
میخوام به صورت ستونی نباشن معمولی باشن مثل این
یه متن ساده باشه با ادامه ی مطلب
-
-
اون لینکی که مشکل داره و ستون بندی شده رو پیدا کنید. (چون شما لینک به مجموعه دادید)
بعدش این تنظیماتش رو ویرایش کنید
-
کاربر مقابل از chamanchi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)