-
انتقال از وردپرس به جوملا
سلام دوستان
من یک سایت وردپرسی دارم که میخوام به جوملا تغییر بدم. چگونه می تونم کلیه اطلاعات ( مطالب، تصاویر، لینک ها، نظرات و ... ) رو به جوملا وارد کنم؟ آیا RS Blog این امکان رو داره؟ آیا این افزونه برای جوملا 3 موجود هست؟ خواهش میکنم اگه راه راحت تری و ارزان تر و یا رایگان تری وجود داره بفرمایین، به کمک شما شدیدا نیاز دارم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-26-2014 08:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اولین راه و پیشنهاد من : انتقال دستی و تک تک مطالب از وردپرس به جوملا
--
استفاده از افزونه های رایج
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
من چندین بار خواستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خود را با جوملا طراحی کنم نتونستم دیتا بیس بسازم و موقتا از وردپرس استفاده کردم الانم دنبال راه حل برگشت سایتم هستم اگه ممکنه کمکم کنید تا بتونم به جوملا برگردونم
سایتم هم هس[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من هم بارها با دیتابیس جوملا مشکل داشتم و الان هم دارم! متاسفانه در هنگام نصب وقتی به مرحله ساخت پایگاه داده میرسه دیگه جلو نمیره. این مورد رو حتی در لوکال هم داشتم و دارم!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)