باز هم سلام
در هاست سی پنل خودم اقدام به نصب جوملا 3 کردم که متاسفانه هنگام نصب در قسمت ساخت پایگاه داده و نوشتن دیتابیس دیگه جلو نمیره، حداقل نیم ساعت نشستم اما لغزنده آبی رنگ اصلا تکون نمیخوره
مشکل از چی هست؟

باز هم سلام
در هاست سی پنل خودم اقدام به نصب جوملا 3 کردم که متاسفانه هنگام نصب در قسمت ساخت پایگاه داده و نوشتن دیتابیس دیگه جلو نمیره، حداقل نیم ساعت نشستم اما لغزنده آبی رنگ اصلا تکون نمیخوره
مشکل از چی هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این مشکل رو بارها و بارها از دوستانم شنیدم. اما همیشه بخاطر همین مشکل مجبور شدم به مدیریت محتواهای دیگه ای کوچ کنم. در این انجمن قبلا سوالی نبود که بی پاسخ بمونه اما الان... به هر حال از دست اندر کاران متشکرم که حداقل چنین فروم کاملی رو تونستن برای فارسی زبانان راه بندازن. از تمام دوستانی که دارای سایت آموزشی هستن و یا در مورد جوملا مطلب می نویسن، می خوام که لینک زیر رو در سایتشون ترجمه کرده و قرار بدن تا این مشکل برای همیشه برای ما حل شده باشه. من تونستم با راهکارهایی که در این سایت بود به نتیجه برسم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
دروود
دوست عزیز
بارها گفته شده برای استفاده از جوملا از هاست های لینوکسی استفاده کنید تا به مشکل نخورید !
مشخصات سرور رو بررسی کنید ببینید به اخرین ورژن ارتقا یافته یا خیر ؟
جوملا 3 رو میخواهید نصب کنید ؟
در پناه ایزد
بله دوست عزیز. بنده از هاست لینوکس استفاده میکنم. و مشخصاتش هم کاملا با جوملا هم خوانی داره و اینکه جوملا هم هیچ گزینه ای رو ایراد نمیگیره. من دیدم پاسخی در سایتهای فارسی زبان پیدا نکردم رفتم دنبال سایتهای انگلیسی. لینکی که در بالا دادم به راحتی انجام داده میشه و به راحتی هم نصب میشه و جوملا هم هیچ پیغام خطایی نمیده
موفق باشید
در اون لینک به شما میگه به این مسیر برید
/mysite/installation/sql/mysql/ و فایل joomla.sql رو باز کنید
از کلید های میان بر کنترل و f استفاده کنید تا ابزار جستجو رو ببینید
مانند تصویر که در همون لینک میبینید
سپس کارکتر #__ رو با کارکتر hi_ جایگزین یا همون ریپلیس کنید و ذخیره کنید
سپس وارد phpmyadmin بشید و تب import رو انتخاب کنید و فایل ذخیره شده رو فراخوانی کنید
سپس فایل configuration.php-dist رو در روت بیابید و باز کنید
به عنوان مثال تغییرات زیر را اعمال کنید
کد:/* Database Settings */ public $dbtype = 'mysql'; // Normally mysql public $host = 'localhost'; // This is normally set to localhost public $user = 'root'; // DB username public $password = ''; // DB password public $db = 'mysite'; // DB database name public $dbprefix = 'j_'; // Do not change unless you need to! (Actually, you need to, e.g. 'j_' or 'hi_' etc.)
---
قبل از همه این موارد بکاپ فراموش نشه !
پیشنهاد بنده > در داخل یه پوشه جوملا 2.5 رو اقدام به نصب کنید ببینید مشکل دارید یا خیر ؟!
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)